Buzz

Ο πιτσιρικάς Κέβιν Σπέισι στις πρώτες του οντισιόν θυμίζει Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ

στα 10

... ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούσε να επικοινωνήσει. Καπαρντίνα, ρεπούμπλικο, suave ύφος.... Δείτε το βίντεο.

Ο πιτσιρικάς Κέβιν Σπέισι στις πρώτες του οντισιόν θυμίζει Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ

Καλεσμένος του Τζίμι Κίμελ πριν από λίγες μέρες ο Κέβιν Σπέισι ήρθε αντιμέτωπος με μία έκπληξη: η ομάδα του The Jimmy Kimmel Show βρήκε το βίντεο από μία από τις πρώτες ακροάσεις της ζωής του, για το νεανικό περιοδικό «Tiger Beat» που φιλοξενούσε φιλόδοξους ηθοποιούς που ήθελαν να γίνουν το επόμενο «Teen Idol» (σας θυμίζει κάτι;), πολύ πριν μετακομίσει στην Νέα Υόρκη και ξεκινήσει τις σπουδές του στη φημισμένη σχολή Julliard.

Δείτε ακόμα: Απολαύστε τον Κέβιν Σπέισι να τιμά τον Μπίλι Τζόελ τραγουδώντας το «Piano Man»

Aγουρος, geek, αλλά από τότε πολύ πολύ γοητευτικός, ο πιτσιρικάς Σπέισι έχει πάει ντυμένος σαν τον Ρικ της Καζαμπλάνκα, κάτι που σίγουρα κανείς δεν έπιασε τότε, καθώς το περιοδικό είχε εντελώς άλλο ποπ προσανατολισμό και κοινό (θα το καταλάβετε από όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες). Δείγμα των εμμονών και των σινεφίλ καταβολών του 20χρονου τότε ηθοποιού όμως, το να μιμείται ασυμβίβαστα τους κλασικούς ήρωές του.

Διαβάστε ακόμα: Ποιος τολμάει να έχει το κινητό του ανοιχτό, όταν στη σκηνή είναι ο Κέβιν Σπέισι;

Δείτε το σπάνιο βίντεο και ακούστε τον πρωταγωνιστή του «House of Cards» να εξηγεί σε πόσες οντισιόν είχε πάει εκείνη την περίοδο της ζωής του (και σε όσους δεν τον προσέλαβαν απαντά σήμερα ως «Φρανκ Αντεργουντ»!):


Δείτε και διαβάστε περισσότερα: