Buzz

«You're special»: Νέο τρέιλερ για το «Blade Runner 2049»

στα 10

Κυκλοφόρησε μόλις το πρώτο πλήρες τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Blade Runner 2049» σε σκηνοθεσία του Ντενί Βιλνέβ. Και είναι τουλάχιστον εκθαμβωτικό.

Flix Team
«You're special»: Νέο τρέιλερ για το «Blade Runner 2049»

Παραγωγός του «Blade Runner 2049» είναι ο Ρίντλεϊ Σκοτ (για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε), σκηνοθέτης ο Ντενί Βιλνέβ (γιατί ξέρει από ατμόσφαιρα και ένταση και ανδρικά υπαρξιακά ερωτήματα), πρωταγωνιστές ο Χάρισον Φορντ (γιατί στο «φρεσκάρισμα» του «Star Wars» ήταν πιο δημοφιλής από τους νέους ηθοποιούς) και ο Ράιαν Γκόσλινγκ (γιατί ποια ταινία δε χρειάζεται τον Ράιαν Γκόσλινγκ;), συν Τζάρεντ Λέτο, Ρόμπιν Ράιτ και το ταλέντο του διευθυντή φωτογραφίας Ρότζερ Ντίκινς.

Διαβάστε ακόμη: Δώσε κι άλλο! Πρώτες φωτογραφίες από το «Blade Runner 2049»

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το «Blade Runner 2049» εκτυλίσσεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται έναν νέο blade runner, τον αστυνομικό Κ του LAPD, ο οποίος φέρνει στο φως ένα από χρόνια θαμμένο μυστικό που απειλεί να βυθίσει τα απομεινάρια αυτής της μελλοντικής κοινωνίας στο χάος. Η ανακάλυψή του τον οδηγεί σε μια αναζήτηση για τον Ρικ Ντέκαρντ (Χάρισον Φορντ), έναν πρώην blade runner του LAPD ο οποίος αγνοείται εδώ και 30 χρόνια.

Δείτε παρακάτω το πρώτο πλήρες τρέιλερ που δημοσιεύτηκε μόλις για την ταινία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2017, και βυθιστείτε σε μια εξαίσια παρακμιακή εικόνα του μέλλοντος, η οποία -τουλάχιστον οπτικά- ανακαλεί και με το παραπάνω το εντυπωσιακό φουτουριστικό όραμα του Ρίντλεϊ Σκοτ και της πρωτότυπης ταινίας του 1982.


Διαβάστε περισσότερα

Blade Runner 2049 poster 607

Blade Runner 2049 poster 607