Buzz

Πολύ φιλάς, λίγο μιλάς: Νέο τρέιλερ για το «Allied» με Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ σε αισθησιακά ενσταντανέ

στα 10

Λίγες είναι οι φορές που μια ταινία κεφαλαιοποιεί τόσο έναν τρανταχτό χωρισμό στη ζωή: Το «Allied» είναι αυτή η περίπτωση και το νέο τρέιλερ ανάβει φωτιές.

Πολύ φιλάς, λίγο μιλάς: Νέο τρέιλερ για το «Allied» με Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ σε αισθησιακά ενσταντανέ

Paramount, το παράκανες! Αλλά καθόλου δε μας στενοχωρεί. Τη στιγμή που ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί προσπαθούν, ορισμένως, η προσωπική κι οικογενειακή ιστορία τους να μη χαθεί στο βούρκο του κίτρινου Τύπου, τo στούντιο κυκλοφορεί νέο τρέιλερ του «Allied» του Ρόμπερτ Ζεμέκις, που εντοπίζει όλη τη δράση σε καυτές, ατμοσφαιρικές, αγωνιώδεις περιπτύξεις του Μπραντ Πιτ με τη συμπρωταγωνίστριά του, Μαριόν Κοτιγιάρ - η οποία το έληξε το θέμα της εμπλοκής της στο χωρισμό του ζευγαριού ως κυρία, παρά τις φήμες που οργίασαν όπως συνηθίζουν.

Διαβάστε ακόμη: 5 (περίπου υπαρκτοί) λόγοι για τους οποίους χωρίζουν ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί

allied 607

Το «Allied», ένα μελόδραμα του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, παρακολουθεί δυο κατασκόπους που ερωτεύονται στη διάρκεια μιας αποστολής εναντίον ενός Γερμανού αξιωματικού. Εκείνος Αμερικανός, εκείνη Γαλλίδα. Θα συναντηθούν στη Βόρεια Αφρική και θα παντρευτούν, αλλά γρήγορα ο έρωτάς τους απειλείται, όταν ο Μπραντ Πιτ ανακαλύπτει ότι η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι διπλός πράκτορας κι ότι εκείνος έχει εντολή να τη σκοτώσει.

Δείτε τους από πολύ-πολύ κοντά, στο παρακάτω, καινούριο τρέιλερ που ακολουθεί εκείνο το άλλο που κυκλοφόρησε όλως τυχαίως την ημέρα της ανακοίνωσης του χωρισμού του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί. Το «Allied» βγαίνει στις αίθουσες τον Νοέμβριο.


Διαβάστε και δείτε ακόμη: