Buzz

O Ανταμ Ντράιβερ θα είναι ο «Δον Κιχώτης» του Τέρι Γκίλιαμ

στα 10

Ο ηθοποιός που παίζει παντού, βρήκε τον επόμενο ρόλο του

O Ανταμ Ντράιβερ θα είναι ο «Δον Κιχώτης» του Τέρι Γκίλιαμ

Από το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», μέχρι το «Paterson» του Τζιμ Τζάρμους που σε λίγες μέρες θα δούμε στο διαγωνιστικό του φεστιβάλ των Καννών, ο Ανταμ Ντράιβερ διένυσε μια τεράστια απόσταση μέσα σε ελάχιστα χρόνια.

Από την πρώτη φορά που είδαμε την λίγο παράξενη, λίγο εκνευριστική φάτσα του στο «Girls» της Λένα Ντάναμ, μέχρι σήμερα που πολύ απλά ο Αμερικάνος ηθοποιός βρίσκεται παντού, ο Ντράιβερ μεταμορφώθηκε σε έναν από τους πλέον περιζήτητους ηθοποιούς των ημερών μας, αλλά προς τιμήν του, κάνοντας πάντα εξαιρετικές επιλογές.

Διαβάστε ακόμη: Η χρονιά που ο Ανταμ Ντράιβερ σήκωσε τα βάρη του

Κάπως έτσι, μόλις ανακοινώθηκε ότι -αν όλα πάνε καλά και η ταινία που έχει ήδη μια μακρά προϊστορία γυριστεί επιτέλους- ο Ντράιβερ θα είναι ο πρωταγωνιστής στο φιλμ του Τέρι Γκίλιαμ «The Man Who Killed Don Quixote». Ο ηθοποιός θα υποδύεται τον Σάντσο Πάντσα, συνοδοιπόρο του Δον Κιχώτη τον οποίο πλέον θα παίζει ο Μάικλ Πέιλιν.

Στην μακρά ιστορία του φιλμ μέχρι να φτάσει στην οθόνη διάφορα ζευγάρια ηθοποιών έχουν δεχτεί να υποδυθούν τους δύο ήρωες, από τον Ζαν Ροσφόρ και τον Τζόνι Ντεπ στην πρώτη εκδοχή του φιλμ πίσω στα 1989, μέχρι τον Τζον Χερτ και τον Τζακ Ο'Κόνελ.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά, η ταινία που ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο, να κατορθώσει να φτάσει τελικά στην οθόνη.

Διαβάστε ακόμη: