Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Zola»

Εκανε αίσθηση στο Sundance το 2020. Η πανδημία το έβαλε ένα χρόνο στον πάγο. Ετοιμο να βγει το καλοκαίρι, μάς αποκαλύπτει το (ακατάλληλο) trailer του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Zola».


«Moby Doc»

Πρώτο, εκκεντρικό τρέιλερ για έναν εκκεντρικό υπερκαλλιτέχνη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Moby Doc».


«The Suicide Squad»

Μπορεί το «Suicide Squad» του Ντέιβιντ Αγιερ να μην ενθουσιάσε (κανέναν) αλλά ένα «the» παραπάνω κι ο Τζέιμς Γκαν στη σκηνοθεσία, μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Δείτε το πρώτο κατάλληλο τρέιλερ της ταινίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Suicide Squad».


«Things Heard and Seen»

Βασισμένο στο μυθιστόρημα της Ελίζαμπεθ Μπράντεϊτζ «All Things Cease to Appear» η Αμάντα Σέιφριντ πρωταγωνιστεί στον ρόλο μιας γυναίκας η οποία μετακομίζει με τον άντρα της σε ένα σπίτι το οποίο κρύβει πίσω του ένα σκοτεινό παρελθόν.


«Mare of Easttown»

Σε μια μακριά, υπέροχη πορεία τηλεοπτικών σειρών με μια δυναμική, κατεστραμμένη αστυνομικίνα στο επίκεντρο μιας μικρής πόλης (από το «Broadchurch» ως το «Top of the Lake»), το «Mare of Easttown» έρχεται να δώσει ατμόσφαιρα στην τηλεοπτική μας άνοιξη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Mare of Easttown».


«The Mitchells vs The Machines»

Στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του Netflix, από τους παραγωγούς του «Spider-Man: Into the Spider-Verse», μια δυσλειτουργική οικογένεια προσπαθεί να σώσει τον κόσμο από μηχανές.


«The Handmaid’s Tale Season 4»

H τέταρτη σεζόν έρχεται στις 28 Απριλίου.


«Shadow and Bone»

Η επική σειρά φαντασίας βασισμένη στα ομότιτλα βιβλία της Λι Μπαρντούγκο έρχεται στο Netflix στις 23 Απριλίου.


«Rick and Morty Season 5»

Η σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια στις 20 Ιουνίου και μαζί με το τρέιλερ και κυκλοφόρησε κι ένα πρωταπριλιάτικο αστείο teaser για μια νέα (ψεύτικη) σειρά.



«Star Wars The Bad Batch»

H νέα σειρά του Disney+ θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαΐου με ένα 70λεπτο επεισόδιο.


«Spiral»

O Κρις Ροκ πρωταγωνιστεί και γράφει το σενάριο της νέας ταινίας βασισμένη στο «Saw» στον ρόλο ενός αστυνομικού που διερευνά μια σειρά από φόνου οι οποίοι μπορεί να συνδέονται με τους φόνους του Jigsaw.


«The Year Earth Changed»

H σειρά ντοκιμαντέρ του Apple TV+ εξερευνά το πόσο πολύ επηρεάστηκε η φύση από την χρονιά της πανδημίας, σε αφήγηση του Ντέιβιντ Ατένμπορο.


«The Night House»

H Ρεμπέκα Χολ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου του Ντέιβιντ Μπρούκνερ ως μια χήρα η οποία μένει μόνη της σε ένα σπίτι κοντά στην λίμνη το οποίο χτίστηκε από τον νεκρό άντρα της και διάφορα περίεργα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν.


«Wrath Of Man»

Ακόμη και στην πιο αβέβαιη εποχή, υπάρχουν μερικά πράγματα στα οποία μπορείς να βασιστείς. Ενα από αυτά είναι σίγουρα ότι ο κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη, ο Τζέισον Στέιθαμ will kick some ass στην οθόνη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Wrath Of Man».


«Zack Snyder’s Justice League Honest Trailer»

Ενα honest trailer για το «Zack Snyder’s Justice League» το οποίο λέει τα πράγματα με το όνομά τους.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021