TV & STREAMING

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κλέβει την παράσταση στο Saturday Night Live

στα 10

Στο ρόλο του Ρόμπερτ Μιούλερ, του ειδικού ανακριτική που διερευνά τυχόν ανάμειξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κέρδισε το μεγαλύτερο χειροκρότημα ακόμη ενός άκρως πολιτικού Saturday Night Live.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κλέβει την παράσταση στο Saturday Night Live

Φανατικός πολέμιος της διακυβέρνησης και του ίδιου του Τραμπ προσωπικά, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν θα μπορούσε να πει όχι στο να υποδυθεί τη νέμεση του Λευκού Οίκου, τον ειδικό ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ που ερευνά πιθανές διασυνδέσεις των εκλογών του 2016 με τη Ρωσία.

Στο σκετς που έγινε ήδη viral από το χθεσινό Saturday Night Live, ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Ερικ φοβάται ότι ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζιούνορ θα καταδικαστεί. Ο δεύτερος όμως τον καθησυχάζει πως δεν θα συμβεί τίποτα, μέχρι τη στιγμή που ανοίγει τη ντουλάπα και από εκεί εμφανίζεται ο Ρόμπερτ Μιούλερ: «Γεια σου Ερικ, μην φοβάσαι. Είμαι απλά εγώ, ο Ρόμπερτ Μιούλερ, ο φίλος του μπαμπά σου από τη δουλειά.»

Διαβάστε ακόμη: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αναρωτιέται τι θα λέει η αναγγελία του θανάτου του

Robert De Niro SNL

«Ο κόσμος λέει ότι είσαι το χειρότερο πράγμα που συνέβη στον μπαμπά μου», λέει ο Ερικ Τραμπ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ως Ρόμπερτ Μιούλερ του απαντά: «Το ότι εγινε Πρόεδρος ήταν το χειρότερο πράγμα που συνέβη στον μπαμπά σου.»

Δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο:


Θυμηθείτε κι αυτό: Οι Μπεν Στίλερ & Ρόμπερτ Ντε Νίρο ξανασυναντιούνται σε σκετς-έκπληξη του SNL