TV & STREAMING

Σεπτέμβριος στον ΟΤΕ TV - Οι επιλογές του Flix

στα 10

Ο Σεπτέμβριος στον OTE TV κάνει την επιστροφή στα βασικά να μοιάζει πιο λαμπερή από ποτέ.

Flix Team
Σεπτέμβριος στον ΟΤΕ TV - Οι επιλογές του Flix

Πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, λαμπερές βραδιές σε ζωντανή μετάδοση, εκπομπές που σε στέλνουν στην κορυφή και ένας ολόκληρος κόσμος από θεαματική τηλεόραση στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου που δεν θα θέλαμε να τελειώσει ποτέ.

Gone Girl 607

Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε (Gone Girl) του Ντέιβιντ Φίντσερ - 11 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD

O Νικ Νταν ξυπνά το πρωινό της 5ης επετείου του γάμου του και κατευθύνεται στην επιχείρηση που μανατζάρει με τη δίδυμη αδελφή του: ένα τοπικό μπαρ σε κωμόπολη του Μιζούρι όπου μπορείς να πνίξεις από νωρίς στο αλκοόλ την απογοήτευσή σου για το πώς η ζωή σου έχει μετατραπεί σε κάτι που δεν περίμενες και οι εορτασμοί της σχέσης για την οποία ορκίστηκες «μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος» σε βρίσκουν περισσότερο σαρκαστικό και οργισμένο, παρά χαρούμενο. Ενα τηλεφώνημα από ανήσυχο γείτονα, ο Νικ επιστρέφει για να τσεκάρει το σπίτι και έρχεται αντιμέτωπος με σημάδια πάλης στο σαλόνι του και τη γυναίκα του, την ξανθιά, όμορφη, έξυπνη Εϊμι, να έχει εξαφανιστεί. Οι μέρες περνούν και σταδιακά, πρώτα ο κανιβαλιστικός φακός των σαρκοβόρων media και, μετέπειτα, οι καχύποπτες αστυνομικές αρχές και η σοκαρισμένη μικρή του κοινότητα, αρχίζουν να σκιαγραφούν τον ίδιο ως τον κυρίως ύποπτο. Οσο η εικόνα του τέλειου ευτυχισμένου ζευγαριού καταρρέει, όσο μυστικά και ψέματα θολώνουν την αντίληψή μας για το αθώο και το ένοχο, ανατριχιαστικές υποψίες στοιχειώνουν τις σκέψεις όλων: Σκότωσε ο Νικ τη γυναίκα του; Που εξαφανίστηκε το κορίτσι; To best seller μυθιστόρημα της Τζίλιαν Φλιν μετατρέπεται σε κάτι παραπάνω από συναρπαστικό θρίλερ στα χέρια του Ντέιβιντ Φίντσερ με πρωταγωνιστές τους Μπεν Αφλεκ και την υποψήφια για Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, Ρόζαμουντ Πάικ. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Κορίτσι που Εξαφανίστηκε».

Captain America: Civil War 607

Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος (Captain America: Civil War) των Τζο και Αντονι Ρούσο - Από τις 12 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου στην υπηρεσία ΟΤΕ CINEMA ON DEMAND

Τι είναι αυτό που θα κάνει τον Κάπτεν Αμέρικα να έρθει σε σύγκρουση με τους Εκδικητές και θα προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο στους κόλπους των άλλοτε ενωμένων σα γροθιά υπερηρώων; Η απάντηση βρίσκεται στο όνομα του Μπάκι Μπαρνς, πιο γνωστού ως Ο Στρατιώτης του Χειμώνα, ο οποίος αφού έκανε άνω κάτω το σύμπαν του Κάπτεν Αμερικά στη δεύτερη κινηματογραφική του περιπέτεια, επιστρέφει για να δοκιμάσει τα όρια της φιλίας κόντρα στη μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό. Ο Κάπτεν Αμέρικα θα αποφασίσει να τον προστατέψει με κάθε τρόπο στο όνομα της σχέσης που είχαν κάποτε, ο Iron Man θα επιστρατευθεί για να τον λογικεύσει και η Μαύρη Χήρα θα κάνει τα πάντα για να τον εμποδίσει... Με διαφορά η καλύτερη ταινία... των Avengers μέχρι και σήμερα, το τρίτο μέρος του Captain America είναι (δυστυχώς ή ευτυχώς) ο λόγος για τον οποίο η Marvel μπορεί να συνεχίσει να γυρίζει ταινίες στο διηνεκές. Διαβάστε αναλυτικά την κριτική του Flix για το «Captain America: Civil War».

Spectre 607

Spectre του Σαμ Μέντες - 18 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD

Eνα κωδικοποιημένο μήνυμα από το παρελθόν στέλνει τον Τζέιμς Μποντ σε μια μοναχική αποστολή στην Πόλη του Μεξικού και τελικά στη Ρώμη, όπου συναντά τη Λουτσία Σκιάρα, την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός περιβόητου εγκληματία. Ο Μποντ εισχωρεί σε μία μυστική συνάντηση και ανακαλύπτει την εγκληματική οργάνωση, γνωστή ως SPECTRE (Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion). Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει για 24η φορά. Σε ένα χορταστικό, σέξι, αγωνιώδες και πανέμορφο φιλμ που διασχίζει (και αποθεωνει) με κέφι την ιστορία του, σαν μια ευπρόσδεκτη επιστροφή στα βασικά... Διαβάστε αναλυτικά τη γνώμη του Flix για το «Spectre».

Emmys Jimmy Kimmel 2016

Η 68η Απονομή των Βραβείων Emmy - 19 Σεπτεμβρίου στις 03.00 και στις 21.00 στο Fox Life

Η πιο λαμπερή βραδιά της αμερικανικής τηλεόρασης, η απονομή των βραβείων Emmy στους καλύτερους της χρονιάς, μεταδίδεται ζωντανά από το Fox Live - 18 Σεπτεμβρίου προς ξημερώματα 19 Σεπτεμβρίου στις 03.00 μετά τα μεσάνυχτα και σε επανάληψη στις 21.00. Φέτος, με οδηγό τις υποψηφιότητες, έχουμε σε σημαντικό βαθμό μια επιστροφή των περσινών αγαπημένων της Ακαδημίας, όμως με σημαντικές προσθήκες που δείχνουν πως δεν είναι πια ένας οργανισμός που κρατά τα αυτιά του κλειστά. Εκτός από τη πρωτοκαθεδρία του «Game of Thrones» με 23 υποψηφιότητες, θέσεις στις καλύτερες σειρές της χρονιάς βρίσκουν επιτέλους το «Americans» βρίσκεται (κάλλιο αργά παρά ποτέ) με ισχυρή παρουσία στις μεγάλες κατηγορίες. Το «Mr. Robot» κάνει είσοδο. Το «The People v. O.J. Simpson» σκοράρει 22 υποψηφιότητες. Σειρές σαν τα «UnREAL», «The Knick», «Catastrophe», «Master of None», «Casual»(!) έχουν διάσπαρτες μα αξιοσημείωτες υποψηφιότητες. Και αναμένουμε με ενδιαφέρον τους νικητές... Διαβάστε αναλυτικά τις υποψηφιότητες των φετινών Emmy.

Creed 607

Κριντ: Η Γέννηση ενός Θρύλου (Creed) του Ράιαν Κούγκλερ - 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD

O Aπόλο Κριντ, ο πιο θρυλικός, τίμιος αντίπαλος και φίλος του Ρόκι Μπαλμπόα, έχει ένα νόθο γιο. Ο ίδιος δεν γνώριζε για τον πατέρα του, όμως η πυγμαχία είχε πάντα το ξεκάθαρο αποτύπωμά της στο DNA του: όταν η Mάρι-Αν, η χήρα του Κριντ, τον αποφυλακίζει από το αναμορφωτήριο και τον υιοθετεί, ο μικρός Αντόνις (Αδωνης) Κριντ φοράει ήδη περήφανα το μαυρισμένο του μάτι. Για αυτό κι ο ξαφνικός πλούτος, η μόρφωση ή οι ευκαιρίες για μία άλλη ζωή δεν μπορούν να αλλάξουν τον προσανατολισμό που του επιβάλλει το αίμα του: δέκα χρόνια μετά και παρά την παθιασμένη αντίρρηση της θετής του μητέρας που ξέρει τι σημαίνει η ζωή στο ρινγκ, ο Αντόνις εγκαταλείπει την ηλιόλουστη Καλιφόρνια για να ψάξει το θρυλικό γυμναστήριο του Μίκι στη Φιλαδέλφεια, αλλά και το φίλο του πατέρα του, τον Ρόκι. Να τον πείσει να τον προπονήσει. Οι αντιστάσεις του δεύτερου, ο οποίος έχει κρεμάσει τα γάντια του από καιρό, λυγίζουν όταν μαθαίνει ποιον έχει μπροστά του. Και παρόλο που ο πιτσιρικάς δε θέλει να κατέβει στους αγώνες με το όνομα, βαρύ σαν ιστορία, του πατέρα του, και κρατά αυτό της μητέρας του, το μαθαίνει κι ο Τύπος. Κριντ και Μπαλμπόα. Μαζί. Ξανά. Ο κόσμος της πυγμαχίας πάλλεται από ενθουσιασμό, συγκίνηση και νοσταλγία. Κι ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά... Η μεγάλη επιστροφή του Σιλβέστερ Σταλόνε στο θρυλικό ρόλο του Ρόκι Μπαλμπόα. Υποψηφιότητα για Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τη γνώμη του Flix για το «Κριντ: Η Γέννηση Ενός Θρύλου».

Mustang 607 3

Οι Ατίθασες (Mustang) της Ντενίζ Γκαμζέ Εργκιουβέν - 29 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD

Πέντε έφηβα κορίτσια ζουν στο πατρικό τους σπίτι στην παραλιακή τους κωμόπολη στη Μαύρη Θάλασσα. Χιλιάδες μίλια μακριά από την Κωνσταντινούπολη και, θαρρείς, χιλιάδες χρόνια από την οποιαδήποτε γυναικεία χειραφέτηση. Δεν γνωρίζεις σε ποια εποχή βρίσκεσαι, μέχρι που κάποια αυτοκίνητα, ή ρούχα, ή ποπ αναφορές το προδίδουν. Οχι, δεν είσαι 50 χρόνια πίσω. Είσαι απλά κολλημένος στο χρόνο, στα ταμπού και σε μία εγκλωβιστική πατριαρχική κοινωνία. Oι γονείς τους έχουν πεθάνει και οι πέντε αδελφές μεγαλώνουν με την γιαγιά-Κέρβερο, που τις τιμωρεί για οτιδήποτε θα μπορούσε να κουτσομπολέψει η γειτονιά, κι έναν βίαιο θείο που απειλεί και σηκώνει χέρι αν υποψιαστεί ότι «έχουν λερώσει την τιμή τους». Τα κορίτσια όμως έχουν αντιστάσεις: με τα μακριά μαύρα τους μαλλιά να ανεμίζουν, όμορφες σαν τα χρόνια της νότης τους, γελούν, πειράζονται, χορεύουν, ερωτεύονται, ζουν ανέμελα τις πρώτες μέρες ενός ζεστού, ηλιόλουστου καλοκαιριού. Μέχρι που ανήσυχη γιαγιά και ανυπόμονος θείος σκέφτονται την τέλεια λύση: ξεκινώνοντας από τις μεγάλες, να τις παντρέψουν με προξενιό. Μία βίαιη διαδικασία «ξεφορτώματος» ξεκινά. Πώς μπορούν να αντισταθούν; Πώς σπάει το χαλινάρι αιώνων από τη ράχη σου; Πώς μπορείς να τρέξεις ελεύθερη, μακριά; To πολυβραβευμένο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ντενίζ Γκαμζέ Εργκιουβέν, μία τρυφερή δραμεντί με δυνατή φεμινιστική φωνή για τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη Τουρκία που έφτασε μέχρι τις υποψηφιότητες για τα Οσκαρ. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τη γνώμη του Flix για τις «Ατίθασες».

Senna 607

Senna του Ασίφ Καπάντια - 30 Σεπτεμβρίου στις 22.00 στο OTE CINEMA 2HD

Σκηνοθετημένο από τον Βρετανό Ασίφ Καπάντια, το «Senna» αφηγείται τη ζωή και τις διαδρομές του Βραζιλιάνου Αϊρτον Σένα, του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 που βρήκε τραγικό θάνατο το 1994, σε ηλικία 34 ετών, κατά τη διάρκεια των αγώνων του San Marino Grand Prix στην Ιταλία. Και αυτό θα ήταν απλό, δεδομένου ότι αργά ή γρήγορα κάποιος θα ενδιαφερόταν να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τον θρύλο της Formula 1. Μόνο που το κατόρθωμα του Καπάντια ξεπέρασε ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, αφού κατάφερε, μέσα από ένα υλικό 5000 ωρών (!), να συνθέσει μια βιογραφία που κέρδισε το βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ του Σάντανς τον Ιανουάριο και υπήρξε μια πρωτοφανής κριτική και εμπορική επιτυχία. Σίγουρα ένα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ των τελευταίων χρόνων από τον σκηνοθέτη του «Amy».

Κορυφές

Κορυφές - Κάθε Τρίτη στις 22.00 στο ΟΤΕ History

Σπουδαίες προσωπικότητες από την ελληνική επιστημονική, επιχειρηματική και καλλιτεχνική κοινότητα φιλοξενεί η εκπομπή του OTE HISTORY, «Κορυφές». Στην πρωτότυπη τηλεοπτική παραγωγή του ΟΤΕ ΤV, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης συνομιλεί, σε μία σειρά συνεντεύξεων ελεύθερης θεματολογίας, με κορυφαίους στο αντικείμενό τους και διεθνώς αναγνωρισμένους Ελληνες. Για τον Σεπτέμβριο, στις «Κορυφές» θα συναντήσουμε τον ακαδημαϊκό Θεοδόση Τάσιο (3/9), τον σκηνοθέτη Σπύρο Ευαγγελάτο (6/9), τον καθηγητή Χρίστο Παπαδημητρίου (13/9), τον καθηγήτή του MIT Κωνσταντίνο Δασκαλάκη (20/9) και τον θεωρητικό φυσικό Δημήτρη Νανόπουλο (01/10). Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τις «Κορυφές» και τους εκλεκτούς καλεσμένους της εκπομπής.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές σειρές στο επίσημο site του OTE TV.

Tags: OTE TV