TV & STREAMING

Νοέμβριος στον ΟΤΕ ΤV - Οι επιλογές του Flix

στα 10

To Flix ανατρέχει στο πρόγραμμα των καναλιών του OTE TV για το μήνα Νοέμβριο και σας προτείνει τις πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές σειρές που δεν πρέπει να χάσετε.

Flix Team
Νοέμβριος στον ΟΤΕ ΤV - Οι επιλογές του Flix

Ο Νοέμβριος στον OTE TV διασχίζει το χιονισμένο τοπίο του δεύτερου κύκλου του «Fargo», εισβάλλει στην αχαρτογράφητη χώρα της σύγχρονης τρομοκρατίας με το «Mr. Robot», συναντά το σύμπαν του Γούντι Αλεν σε ένα αφιέρωμα που βλέπεται δύο ταινίες τη φορά και φιλοξενεί ταινίες σε πρώτη προβολή που θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια...

fall_fargo

Fargo - Δεύτερος Κύκλος - Από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 22:00 στο OTECINEMA 4 HD

Μετά από την εξαιρετική του πρώτη σεζόν που του χάρισε 2 Χρυσές Σφαίρες και 3 Emmy, το «Fargo» επιστρέφει στον OTE TV με εντελώς νέα υπόθεση και νέο καστ - και μας επιστρέφει στο 1979 και στο Λαβέρν της Μινεσσότα, ξετυλίγοντας το μυστήριο γύρω από το περιστατικό των «Sioux Falls», στο οποίο αναφερόταν συχνά ο πρώην αστυνομικός και νυν εστιάτορας πατέρας της Μόλι (Κιθ Κάρανταϊν) στον πρώτο κύκλο. Νεαρός αστυνομικός τότε ο Λου Σόλβερσον (τον ερμηνεύει ο Πάτρικ Γουίλσον), βετεράνος του Βιετνάμ, φιλήσυχος, ταπεινός και αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας, καλείται να ερευνήσει ένα έγκλημα που συμβαίνει στην περιοχή του αλλά συνδέεται με το ευρύτερο δίκτυο μαφίας του Φάργκο. Το πρόσωπο της νέας τάξης της μαφίας είναι ο «Τζο Μπούλο» (Μπραντ Γκάρετ), τον οποίο χρησιμοποιούν ως βιτρίνα τα μεγάλα αφεντικά. Το δεξί του χέρι, ο Μάικ Μίλιγκαν (Μποκίμ Γουντμπαϊν), ένας χαμογελαστός διαφθαρμένος ντετέκτιβ. Αντίπαλοί τους, η παλαιότερη μαφιόζικη οικογένεια του Φάργκο - οι Γκέρχαρντς, τους οποίους τώρα διευθύνει η μητέρα της οικογένειας, Φλόιντ Γκέρχαρντ (Τζιν Σμαρτ), κάτι που δυσαρεστεί τον μεγάλο της γιο Ντοντ Γκέρχαρντ (Τζέφρι Ντόνοβαν), ο οποίος, φιλόδοξος και ανυπόμονος, θέλει να πάρει την εξουσία στα χέρια του. Ο μεσαίος γιος, Μπέρ Γκέργχαρντ (Ανγκους Σάμψον), είναι ο πιο τίμιος της οικογενείας, ενώ ο πιτσιρικάς Ράι Γκέρχαρντ (Κίραν Κάλκιν) γαυγίζει πολύ αλλά δεν δαγκώνει. Η Κίρστεν Ντανστ ερμηνεύει την little miss sunshine κομμώτρια της μικρής πόλης, σύζυγο του χασάπη (στο ρόλο ο Τζέσι Πλίμονς του «Friday Night Lights»), που κάνει μεγάλα όνειρα, αλλά ζει μία μικρή περιορισμένη ζωή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το δεύτερο κύκλο του «Fargo»

Mr. Robot 607

Mr. Robot - Πρώτος Κύκλος - Από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 23:00 στο OTECINEMA 4HD

Ο Eλιοτ Άλντερσον είναι ένας ιδιοφυής χάκερ με ψυχιατρικό ιστορικό και εθισμό στη μορφίνη, ο οποίος όσο καλά κατέχει τη γλώσσα του προγραμματισμού τόσο υπολείπεται σε κοινωνικές δεξιότητες. Χρησιμοποιώντας τις εξαιρετικές ικανότητές του, το πρωί εργάζεται σε μια νεοϋορκέζικη εταιρεία προστασίας του κυβερνοχώρου, ενώ το βράδυ αναλαμβάνει ρόλο αυτόκλητου διαδικτυακού τιμωρού. Η ζωή του, όμως, αλλάζει όταν τον προσεγγίζει μια αναρχική ομάδα χάκερ, με αρχηγό τον μυστηριώδη Mr. Robot, η οποία σκοπό έχει την ολοκληρωτική καταστροφή του συστήματος εκ των έσω... H σειρά που έγινε το απόλυτο hype στη Αμερική, ένα μείγμα νεονουάρ και high tech κατασκοπικού θρίλερ που έκανε την προβολή κάθε επεισοδίου της θέμα... συζήτησης.

Woody Allen 607

Αφιέρωμα στον Γούντι Αλεν - Κάθε Τρίτη στο ΟΤΕCINEMA 2

O υπέροχος, γεμάτος νευρώσεις, μεγάλες ερμηνείες και στιγμές που «έγραψαν» στην ιστορία του σινεμά κόσμος του Γούντι Αλεν ξεδιπλώνεται μέσα από ένα αφιέρωμα που χαρτογραφεί την πρόσφατη φιλμογραφία του. Στις 3 Νοεμβρίου βλέπουμε το «Σφαίρες Πάνω από το Μπρόντγουεϊ» και την «Ακαταμάχητη Αφροδίτη», στις 10 Νοεμβρίου το «Ολοι Λένε Σ' Αγαπώ» και το «Celebrity», στις 17 Νοεμβρίου το «Small Time Crooks» και την «Κατάρα του Πράσινου Σκορπιού» και στις 24 Νοεμβρίου το «Hollywood Ending» και το «Από τη Ρώμη με Αγάπη». Ενα double bill κάθε Τρίτη του Νοεμβρίου που μπορεί να σε κάνει και καλύτερο άνθρωπο. Κάθε Τρίτη στις 20.00 και στις 22.00 στο OTECINEMA 2.

humbling 05 607

Η Ταπείνωση (The Humbling) του Μπάρι Λέβινσον - 13 Νοεμβρίου στις 21.00 στο OTECINEMA 1HD

O Σάιμον, ένας μεγάλος πρωταγωνιστής του Broadway στη Νέα Υόρκη βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Ολα δείχνουν ότι η θέληση του για ζωή αλλά και το ταλέντο του τον έχουν εγκαταλείψει από καιρό, μέχρι την ημέρα που θα γνωρίσει μια όμορφη και κατά πολύ νεότερη του κοπέλα. Σε μια βαθειά αυτοαναφορική ταινία του Μπάρι Λέβινσον, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Φίλιπ Ροθ, ο Πατσίνο παίζει με την τέχνη του όπως δεν έχει κάνει εδώ και δεκαετίες, παραδίδοντας μια ερμηνεία μεγατόνων. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την «Ταπείνωση».

In Order of Disappearance

Με Σειρά Εξαφάνισης (In Order of Disappearance) του Χανς Πέτερ Μάλαντ - 16 Νοεμβρίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1 HD

Χειμώνας στη Νορβηγία. Ο εσωστρεφής και εργατικός Νιλς οδηγεί το εκχιονιστικό του διατηρώντας τους δρόμους καθαρούς και τα βουνά προσβάσιμα στo αφιλόξενο παγωμένο τοπίο, όπου ζει. Εχει μόλις ανακηρυχθεί ο πολίτης της χρονιάς για τον ζήλο του, όταν ενημερώνεται ότι ο γιος του πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης. Αρνείται όμως να αποδεχτεί την επίσημη εκδοχή του θανάτου του γιου του και ξεκινά μια μυστική έρευνα που τον οδηγεί στους δολοφόνους του παιδιού του. Μια σειρά από αναπάντεχα γεγονότα τον μετατρέπουν σε αδίστακτο ήρωα του υποκόσμου, ενώ η ταυτότητα του παραμένει άγνωστη… Μαύρη κωμωδία με κάθε άλλο παρά κρύο χιούμορ σε ένα νεονουάρ που θυμίζει τις καλύτερες στιγμές των αδελφών Κοέν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Με Σειρά Εξαφάνισης».

Winter Sleep 607

Χειμερία Νάρκη (Winter Sleep) του Νουρί Μπιλγκέ Τσεϊλάν - 19 Νοεμβρίου στις 21.00 στο OTECINEMA 1HD

Ο Αϊντίν, πρώην ηθοποιός, λειτουργεί ένα μικρό ξενοδοχείο στην κεντρική Ανατολία με τη νεαρή γυναίκα του, Νιχάλ, με την οποία έχει μια θυελλώδη σχέση, και με την αδελφή του, Νετζλά, η οποία υποφέρει λόγω του πρόσφατου διαζυγίου της. Πάμπλουτος, δεν έχει επαφή καθόλου με την πραγματική ζωή και τις δυσκολίες των ανθρώπων γύρω του, καθώς είναι κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους του ξενοδοχείου του και οι μόνοι άνθρωποι τους οποίους συναναστρέφεται είναι η γυναίκα του και η αδελφή του. Τον χειμώνα, καθώς το χιόνι αρχίζει να πέφτει, το ξενοδοχείο γίνεται καταφύγιο, αλλά κι ένα αναπόδραστο μέρος που οξύνει τις μεταξύ τους έριδες. To φιλμ που χάρισε στον Νουρί Μπιλγκέ Τσεϊλάν τον Χρυσό Φοίνικα, ένα στοχαστικό και απόκοσμο υπαρξιακό θρίλερ με φόντο την Καππαδοκία και τους απέραντους χειμώνες της ανθρώπινης κατάστασης. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη «Χειμερία Νάρκη».

The Secret Life of Walter Mitty

Η Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι (The Secret Life of Walter Mitty) του Μπεν Στίλερ - 29 Νοεμβρίου στις 21.00 στο OTECINEMA 1HD

Ο Γουόλτερ Μίτι είναι ένας κλειστός, μοναχικός 45άρης. Εργάζεται στην εμφάνιση φωτογραφιών του θρυλικού περιοδικού «Life». Μέχρι να κατέβει στα υπόγεια του τεράστιου αρχείου που είναι το γραφείο του, η γκριζοντυμένη φιγούρα του χάνεται αχνή και αόρατη ανάμεσα στη γεωμετρία των διαδρόμων με τις επιβλητικές αφίσες των εξωφύλλων που γιορτάζουν τα κατορθώματα της ανθρωπότητας. Εκείνος δεν έχει καταφέρει τίποτα. Δεν έχει κάνει τίποτα. Δεν έχει πάει πουθενά. Αυτό εξηγεί και στον υπάλληλο μίας εταιρίας διαδικτυακών γνωριμιών ο οποίος θέλει να «τονώσει» το προφίλ του - μήπως και κάποια γυναίκα τον προσέξει. Γιατί είναι μόνος. Εντελώς μόνος. Από τότε που πέθανε ο πατέρας του, όταν ο ίδιος ήταν στην εφηβεία, η μητέρα και η μικρότερη αδελφή του, είναι οι μοναδικοί του άνθρωποι. Για να επιβιώσει της «μπεζ» ζωής του ο Γουόλτερ έχει αναπτύξει μία πολύχρωμη, περιπετειώδη φαντασία: αφαιρείται συχνά κατά τη διάρκεια της μέρας και ταξιδεύει σ' ένα παράλληλο σύμπαν όπου εκεί είναι σπουδαίος, τολμηρός, ακαταμάχητος. O Μπεν Στίλερ σκηνοθετεί μια ταινία σαν σύγχρονο παραμύθι για τη φαντασία που πρέπει να γίνει πραγματικότητα όταν το μοναδικό κάλεσμα είναι η αληθινή ζωή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την «Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι».

House of Cards

House of Cards - Δεύτερος Κύκλος - Από τις 7 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο βράδυ με διπλά επεισόδια στις 22.00 και τις 23.00 στο ΟΤΕCINEMA 4HD

Βασισμενο στο βιβλίο του Μάικλ Ντομπς (πρώην υψηλού πολιτικού μέλους του βρετανικού συντηρητικού κόμματος), το οποίο μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στην ομώνυμη μίνι-σειρά του BBC από τον Αντριου Ντέιβις στα 90s, το «House of Cards» διαδραματίζεται στη Γουάσινγκτον και αφηγείται την ιστορία του Φρανκ Αντεργουντ, ενος Δημοκρατικού από τη Νότια Καρολίνα που προσπαθεί να κερδίσει το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και οργανώνει ένα σχέδιο για να ανελιχθεί στον Λευκό Οίκο, με τη βοήθεια ενός κύκλου συνεργατών αλλά και της συζύγου του Κλερ Αντεργουντ. Το μεγάλο στοίχημα του Netflix, η σκηνοθετική υπογραφή του Ντέιβιντ Φίντσερ, η μεγάλη επιστροφή του Κέβιν Σπέισι, ένας ρόλος ζωής για την Ρόμπιν Ράιτ και ήδη σωρεία υποψηφιοτήτων στα Emmy και τις Χρυσές Σφαίρες για τους τρεις πρώτους κύκλους της σειράς. Στον OTE TV θα προβληθούν και οι τρεις πρώτοι κύκλοι με διπλά επεισόδια κάθε Σάββατο στις 22.00 και στις 23.00 στο ΟΤΕ CINEMA 4HD, ενώ ο τέταρτος κύκλος που θα κάνει πρεμιέρα το 2016 θα προβληθεί αμέσως μετά την Αμερική. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τους τρεις πρώτους κύκλους του «House of Cards».

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές σειρές στο επίσημο site του OTE TV.

Tags: OTE TV