Buzz

Τι άλλο θα κάνει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για χάρη του Ζακ Εφρον;

στα 10

Ηδη όσα έχουμε δει από το «Dirty Grandpa» δεν τον τιμούν ιδιαίτερα. Σε αυτό το βίντεο όμως, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δέχεται να κάνει το χατήρι του Ζακ Εφρον και σε κάτι ακόμα. Δείτε το...

Τι άλλο θα κάνει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για χάρη του Ζακ Εφρον;

Σε σκηνοθεσία Νταν Μέιζερ (συνσεναριογράφος του «Μποράτ») και με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Ζακ Εφρον, το «Dirty Grandpa» είναι μία ακόμα αμερικανική, μπουφόνικη σεξοκωμωδία από αυτές που σκίζουν στο box office, πουλώντας στο διάβολο το ταλέντο ή την ιστορία των συντελεστών τους. Ναι, Ρόμπερτ we're talking to you.

Δείτε το trailer του «Dirty Grandpa»: Να ντραπείς για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο ή να πάρεις μάτι τον Ζακ Εφρον; Τρέιλερ για το «Dirty Grandpa»

Φαίνεται όμως ότι ο Ντε Νίρο μάς κάνει πλάκα και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Οπως στο βίντεο που έγινε ήδη viral σήμερα το πρωί. Αποδεχόμενοι της πρόσκλησης του σατιρικού σάιτ funny or die, οι πρωταγωνιστές του «Dirty Grandpa» γύρισαν μια φάρσα που θέλει τον Ζακ Εφρον να παρακαλεί (και στο τέλος να σπάει τα νεύρα) του Ρόμπερτ Ντε Νίρο να γυρίσουν ένα εορταστικό βίντεο για τα γενέθλια της κοπέλας του.

Μέχρι που ο Ντε Νίρο τα παίρνει στο κρανίο και αρχίζει τα γαλλικά. Ισως να θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του για τις ταινίες που αναγκάζεται να κάνει για να διατηρηθεί ενεργός. Ποιος ξέρει...

Πατήστε το play:


Δείτε ακόμα: