Buzz

Να ντραπείς για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο ή να πάρεις μάτι τον Ζακ Εφρον; Τρέιλερ για το «Dirty Grandpa»

στα 10

Ακόμη μια αμερικανική κωμωδία που τραβάει στα άκρα το politically correct ή μια επίφαση σεξοκωμωδίας του αισχίστου είδους; Δείτε - γελάστε - ντραπείτε με τα καμώματα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο που θέλει να «fuck, fuck, fuck» και του Ζακ Εφρον που χορεύει γυμνός... Μακαρένα!

Να ντραπείς για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο ή να πάρεις μάτι τον Ζακ Εφρον; Τρέιλερ για το «Dirty Grandpa»

Πριν μείνετε με το στόμα ανοιχτό, δείτε μέχρι το τέλος το τρέιλερ του «Dirty Grandpa», ακόμη ένα κομμάτι στο μεγάλο βιβλίο της αμερικανικής κωμωδίας που δεν αρέσει σε κανέναν αλλά για κάποιο λόγο συνεχίζει να υπάρχει - γιατί μάλλον δεν αρέσει σε κανέναν!

Σκηνοθετεί ο Νταν Μέιζερ - συνσεναριογράφος του «Μποράτ», πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Ζακ Εφρον και η υπόθεση θέλει τον παππού να παίρνει τον εγγονό για ένα ταξίδι στη Φλόριντα λίγες μέρες πριν το γάμο του τελευταίου. Τα εύσημα για το αλά «Πρωτάρης» πόστερ δεν αναιρούν το αποπροσανατολιστικό του πράγματος.

Διαβάστε ακόμη: *«Σιγά μην κάτσω, αγάπη μου!» Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εγκαταλείπει συνέντευξη έξαλλος

Dirty Grandpa

Ολα τα σεξουαλικά υποννοούμενα που μπορείτε να φανταστείτε, ένας λιγούρης Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ένας Ζακ Εφρον που ξεβρακώνεται είναι μόνο λίγα από όσα κρύβει το τρέιλερ της ταινίας που μπορείτε να δείτε παρακάτω και που μάλλον αρκεί - δεν έχετε κανένα λόγο να δειτε ολόκληρη την ταινία:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: