Buzz

«Να πα' να γίνει κομμώτρια. Κάτι που να βγάζει φράγκα». Θες να σπουδάσεις 3D animation; Ο Ερρίκος Λίτσης έχει άλλη άποψη!

στα 10

Στο απίθανo διαφημιστικό της Yafka 3D Animation Visual Effects School.

Flix Team
«Να πα' να γίνει κομμώτρια. Κάτι που να βγάζει φράγκα». Θες να σπουδάσεις 3D animation; Ο Ερρίκος Λίτσης έχει άλλη άποψη!

Βασισμένο στο «Σπιρτόκουτο» του Γιάννη Οικονομίδη (ο οποίος άλλωστε αναφέρεται ως καλλιτεχνικός διευθυντής στα credits), το σποτ της σχολής που ίδρυσε ο Αντώνης Κοτζιάς, ένας από τους πιο πετυχημένους δημιουργούς VFX στην Ελλάδα, είναι απλά απολαυστικό.

Οπως γράφει ο ίδιος στο facebook, «Αυτό είναι ένα διαφημιστικό που γυρίσαμε αρχές Αυγούστου για το δεύτερο μου παιδί, την Yafka 3D Animation Visual Effects School (Πρώτο είναι η Yafka, για να μην παρεξηγηθώ). Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές για τη φιλία και τη γενναιοδωρία τους.

Πρωταγωνιστεί: Ερρίκος Λίτσης, Παραγωγή: Multivision, Σενάριο-Σκηνοθεσία: Αντώνης Κοτζιάς, Διεύθυνση Φωτογραφίας - Μοντάζ: Γιώργος Γεωργόπουλος, Hχος: Ντίνος Κίττου, Σκηνογραφία: Πέτρος Ζερβός, Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Γιάννης Οικονομίδης. Περισσότερες ευγένειες στο video…»

Δείτε ακόμη: «My Mutant Brain»: Δείτε το ντελιριακό μικρού μήκους του Σπάικ Τζόουνς για την Kenzo

Δείτε το σποτ (ξανά και ξανά) στο βίντεο παρακάτω.


Δείτε ακόμη: