Buzz

Να γιατί έλειπε ο Thor από το «Captain America: Civil War»

στα 10

Ενα (απολαυστικό) mockumentary αποκαλύπτει γιατί ο Thor έλειπε από τον εμφύλιο στην τελευταία ταινία του Κάπτεν Αμέρικα.

Να γιατί έλειπε ο Thor από το «Captain America: Civil War»

Αν αναρωτιέστε ακόμη γιατί ο Thor δεν ενεπλάκη στον «εμφύλιο πόλεμο» που ξέσπασε κατά τη διάρκεια του «Captain America: Civil War», η απάντηση βρίσκεται σε ένα βίντεο που προβλήθηκε πρώτη φορά στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο και εξηγεί πως ο Τόνι Σταρκ εμπόδισε τον Θορ να φτάσει μέχρι τα γυρίσματα, αλλά και την καθημερινότητα ενός υπερήρωα που δοκίμασε για λίγο να ζήσει... χωρίς το σφυρί του.

Δείτε ακόμη: Οι Κρις Χέμσγουορθ και Τομ Χίντλστον περνάνε τέλεια στα γυρίσματα του «Thor: Ragnarok»

Thor Ragnarok Shooting 607

Για την ώρα ο Κρις Χέμσγουορθ βρίσκεται στα γυρίσματα του «Thor: Ragnarok» που είναι το 17ο φιλμ του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και πιάνει την υπόθεση από εκεί που την αφήσαμε στο «Dark World» του 2013 Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Νεοζηλανδός Τάικα Γουατίτι της φήμης του «What We do in the Shadows», ενώ οι προσθήκες στο γνωστό καστ αντισταθμίζουν την απουσία της Νάταλι Πόρτμαν (που δεν επιθυμεί να ξαναγυρίσει στον αγαπημένο της με το σφυρί ποτέ) με τα ονόματα της Κέιτ Μπλάνσετ και της Τέσα Τόμσον. Η προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες του «Thor: Ragnarok» είναι ο Νοέμβριος του 2017.


Διαβάστε και δείτε ακόμη: