Buzz

Χορεύετε; Τρέιλερ για το «Take this Waltz»

στα 10

Η δεύτερη μεγάλου μήκους της Σάρα Πόλεϊ με την ιδιότητα του σκηνοθέτη, μόλις απέκτησε τρέιλερ. Και είναι όσο τρυφερό, αλλά κι αληθινό περιμένετε.

Χορεύετε; Τρέιλερ για το «Take this Waltz»

Ο Σεθ Ρόγκεν δείχνει την καινούρια λεπτή φιγούρα του και η Μισέλ Γουίλιαμς το σταθερά εξελισσόμενο ταλέντο της σε αυτή την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού που ανακαλύπτει πως δεν είναι τα μεγάλα δράματα, αλλά τα μικρά εμπόδια στο δρόμο μιας σχέσης που ορίζουν την δύναμη και την διάρκειά της.

Η Μισέλ Γουίλιαμς βρίσκεται μπερδεμένη ανάμεσα στο σύζυγό της και τα αισθήματά της απέναντι σε έναν άλλον άντρα που υποδύεται ο Λουκ Κίρμπι.

Η Σάρα Σίλβερμαν συμπληρώνει το βασικό καστ του φιλμ που υπόσχεται να αποφύγει τα κλισέ ενός κινηματογραφικού ρομάντζου για την ειλικρίνεια μιας ιστορίας που θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας.

Αν κρίνουμε από το τρέιλερ, την προηγούμενη δουλεία της Πόλεϊ με το βαθιά συγκινητικό αλλά και επώδυνα αληθινό «Away from Her», αλλά και τα τρία πρώτα κλιπ που έχουμε ήδη δει από την ταινία, οι οιωνοί, είναι δίχως αμφιβολία θετικοί. Ανυπομονούμε!