Buzz

Take This Waltz: Δείτε 3 film clips

στα 10

Λίγο πριν την πρεμιέρα του στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο, το «Take This Waltz», το νέο δράμα της Σάρα Πόλεϊ, μας χαρίζει ένα sneak preview της ατμόσφαιράς του κυκλοφορώντας 3 film clips. Τι λέτε; Θα τα καταφέρει η Καναδή ηθοποιός/σκηνοθέτις να μας συγκινήσει ξανά;

Take This Waltz: Δείτε 3 film clips
You and me, you and me, nobody baby but you and me (take 2)

Εχουν ήδη περάσει 5 χρόνια από το «Away From Her», το τρυφερό δράμα της Σάρα Πόλεϊ για την τρίτη ηλικία και τον εφιάλτη του Αλτσχάιμερ που είχε χαρίσει στην Τζούλι Κρίστι μία διθυραμβική επιστροφή στην μεγάλη οθόνη και όλα τα βραβεία των φεστιβάλ και των επιτροπών (εκτός του Οσκαρ, που της άρπαξε τελευταία στιγμή η Μαριόν Κοτιγιάρ).

Φέτος η 32χρονη Πόλεϊ, ηθοποιός που κάθισε γενναία στην σκηνοθετική καρέκλα, επιστρέφει με το «Take This Waltz», την ιστορία ενός νεαρού παντρεμένου ζευγαριού στο Τορόντο (Μισέλ Γουίλιαμς, Σεθ Ρόγκεν) που παλεύουν με τα ζητήματα που θέτει ένας γάμος: ειλικρίνεια, επικοινωνία, μονογαμία, πίστη.

Το καστ πλαισιώνουν η κωμικός (εδώ σε κόντρα ρόλο) Σάρα Σίλβερμαν και ο πρωτοεμφανιζόμενος Λουκ Κέρμπι, ο οποίος παίζει τον τρίτο άνθρωπο που μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η Καναδέζα Σάρα Πόλεϊ γύρισε την ταινία στο Τορόντο και στο φεστιβάλ της πόλης της θα την πρωτοσυστήσει στο παγκόσμιο κοινό τον Σεπτέμβριο.

Απολαύστε τα 3 κλιπάκια που εξασφάλισε το flix, που επιδεικνύουν μία γλυκόπικρη δραματική ερωτική ιστορία με μια χρωματική παλέτα που σκοτεινιάζει και σοβαρεύει, ένα πραγματικό βαλς συναισθημάτων.

film clip #2

film clip #3