Buzz

«Wreck it Ralph»: Τρέιλερ για το nerd που κρύβετε (ή όχι) μέσα σας!

στα 10

Η καινούρια ταινία κινουμένων σχεδίων θα συγκινήσει όσους θυμούνται ακόμη ότι κάποτε για να παίξεις ηλεκτρονικά παιχνίδια, χρειαζόταν να βγεις από το σπίτι. Και μια τσέπη γεμάτη δεκάρικα...

«Wreck it Ralph»: Τρέιλερ για το nerd που κρύβετε (ή όχι) μέσα σας!

Ο Τζον Σι Ράιλι είναι ο Ραλφ, ο ήρωας ή καλύτερα ο κακός ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού που δουλειά του είναι να γκρεμίζει ότι εσύ έχεις χτίσει με το joystic σου. Τριάντα χρόνια μετά, έχει βαρεθεί να κάνει την ίδια επαναλαμβανόμενη δουλεία, έχει βαρεθεί να είναι ο κακός της ιστορίας.

Κι επειδή οι τύπου «ανώνυμοι αλκοολικοί» συνεδρίες όλων των κακών των videogames δεν είναι η λύση που θα τον ικανοποιήσει, ο Ραλφ αποφασίζει να εγκαταλείψει το παιχνίδι του και να αναζητήσει το νόημα της 8bit ύπαρξής του σε άλλες πίστες και κονσόλες.

Η ιδέα είναι εξαιρετική, το animation πολύχρωμο, καινούριο και μαζί νοσταλγικό και τα cameos από αγαπημένους χαρακτήρες ηλεκτρονικών παιχνιδιών τουλάχιστον συγκινητικά.

Ο Tζον Σi Ράιλι μοιάζει ιδανικός γαι να παίξει την ανθρώπινη εκδοχή του Donkey Kong και το γεγονός ότι τα χαρακτηριστικά των ηθοποιών που υποδύονται τους χαρακτήρες (ανάμεσά τους η Τζέιν Λιντς και η Σάρα Σίλβερμαν), επιβιώνουν στον animated κόσμο της ταινίας, είναι ένα μικρό χαριτωμένο plus.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας του Ριτς Μουρ στo βίντεο.