Buzz

Ο Γούντι Αλεν έβγαλε λόγο δημόσια, για χάρη της Νταϊάν Κίτον: «Της χρωστάω πολλά»

στα 10

Είναι λίγα τα πράγματα που θα πείσουν τον Γούντι Αλεν να μιλήσει μπροστά σε άφθονο κόσμο. Η Νταϊάν Κίτον είναι ένα από αυτά.

Ο Γούντι Αλεν έβγαλε λόγο δημόσια, για χάρη της Νταϊάν Κίτον: «Της χρωστάω πολλά»

Ο Γούντι Αλεν άφησε για λίγο την αυστηρά προστατευμένη αντικοινωνικότητά του και πήγε στο Χόλιγουντ, για μια επίσημη εμφάνιση, μπροστά σε χιλιάδες διασήμων αλλά και media. Ο λόγος ήταν η βράβευση της Νταϊάν Κίτον από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς στον Κινηματογράφο, που δόθηκε φέτος για 45η φορά.

Διαβάστε ακόμη: «Τον αγαπώ και τον πιστεύω». Η Νταϊάν Κίτον υποστηρίζει δημόσια τον Γούντι Αλεν

Diane Keaton Woody Allen

γούντι αλεν νταϊάν κίτον 607

Στη λαμπερή τελετή, όπου παρευρέθηκαν, ανάμεσα σε άλλους, η Μέριλ Στριπ, ο Γουόρεν Μπίτι, ο Αλ Πατσίνο, η Ρις Γουίδερσπουν, ο Μόργκαν Φρίμαν και η Εμα Στόουν, οι αναφορές στο «Annie Hall» ήταν άφθονες, αλλά ο ίδιος ο Γούντι Αλεν περίμενε ως την τελευταία, γεμάτη κύρος στιγμή, για να κάνει την εμφάνισή του και να δώσει ο ίδιος το βραβείο της στην Νταϊάν Κίτον. Και, φυσικά, η ομιλία του δεν ήταν ούτε συμβατική, ούτε αναμενόμενη.

Διαβάστε ακόμη: Ο Γούντι Αλεν θέλει ξανά την Νταϊάν Κίτον!

Woody Diane

Ο Γούντι βάλθηκε να ισοπεδώσει το δέος πάνω στο οποίο είχε χτιστεί η βραδιά, αναφερόμενος σε όλα τα ελαττώματα της Νταϊάν Κίτον κι επισημαίνοντας ότι «την παράτησε μισή ντουζίνα από τους πιο χαρισματικούς άντρες του Χόλιγουντ»! Σύντομα, όμως, άφησε το αιχμηρό χιούμορ κατά μέρος και αφέθηκε στο συναίσθημα: «Από την πρώτη στιγμή που την είδα,» είπε ο Γούντι Αλεν, «αποτέλεσε για μένα πηγή έμπνευσης. Πολλά απ' όσα έχω κατορθώσει στη ζωή μου, ασφαλώς τα χρωστάω σ' εκείνη. Η Νταϊάν είναι μια γυναίκα που είναι σπουδαία σε οτιδήποτε κάνει.» Εκεί, ναι, το χειροκρότημα ήταν μεγάλο και πηγαίο.

Δείτε ακόμη: Οταν η Νταϊάν Κίτον φίλησε τον Μάικλ Φασμπέντερ, τον Κέβιν Μπέικον και... τη Τζέσικα Τσαστέιν

Woody Diane

Woody Diane

Woody Diane

Woody Diane