Buzz

Μήπως η μεγάλη επιστροφή της Γουινόνα Ράιντερ θα γίνει στην μικρή οθόνη;

στα 10

O,τι πιάνει το Netflix στα χέρια του γίνεται χρυσός. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα για την Γουινόνα Ράιντερ να λάμψει ξανά, μέσα από την νέα τηλεοπτική σειρά για την οποία υπέγραψε;

Μήπως η μεγάλη επιστροφή της Γουινόνα Ράιντερ θα γίνει στην μικρή οθόνη;

Ενας μικρός ρόλος στο «Iceman», ένα cameo στο «Star Trek» του Τζ. Τζ. Εϊμπραμς, ένας δεύτερος ρόλος στο «Δίλημμα» του Ρον Χάουαρντ και μία μικρή, αλλά πολλά υποσχόμενη εμφάνιση στον «Μαύρο Κύκνο» του Ντάρεν Αρονόφσκι δεν σηματοδοτούν τη δυναμική επιστροφή της Γουινόνα Ράιντερ στα κινηματογραφικά πράγματα. Το πάλαι ποτέ «it girl», μετά τα προσωπικά σκάνδαλα και την υπερέκθεση της δίκης της αποσύρθηκε - όχι μόνο από την κοσμική πλευρά της δουλειάς, αλλά και από την ίδια τη δουλειά της ηθοποιού. Οσοι μεγαλώσαμε όμως στη δεκαετία του 80, αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι αυτό θα είναι και το άδοξο τέλος μιας καριέρας. Κάποια στιγμή, δεν μπορεί, η Ράιντερ θα κάνει μία θριαμβευτική επάνοδο.

Διαβάστε ακόμα: «Reality Bites»: ο Μπεν Στίλερ θέλει να το ξαναγυρίσει ως τηλεοπτική σειρά

Το Netflix έχει γίνει καταφύγιο μεγάλων πρωταγωνιστών που θέλουν να δοκιμαστούν με κάτι διαφορετικό, ρισκέ. Κάτι που μπορεί να δώσει το φιλί της ζωής στις βαλτωμένες καριέρες τους (βλ. Κέβιν Σπέισι) ή να απογειώσει κάποιους που περιμένουν εδώ και χρόνια τη... «σειρά τους».

Μήπως λοιπόν ήρθε η σειρά της Γουινόνα Ράιντερ; Το Entertainment Weekly επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την Ράιντερ να συνεργάζεται με το Netflix στην νέα του σειρά/υπερφυσικό θρίλερ (που μέχρι τώρα είχε τον τίτλο «Montauk») των αδελφών Ντάφερ (δημιουργών και του «Wayward Pines»).

winona ryder 607

Η σειρά που θα αποτελείται από 8 επεισόδια ακολουθεί την ανεξιχνίαστη ιστορία ενός μικρού αγοριού που εξαφανίστηκε στα 80ς στο Λονγκ Αϊλαντ. Η Ράιντερ θα παίξει την Τζόις, την μητέρα του παιδιού που βρίσκεται στο επίκεντρο «ενός συγκλονιστικού μυστηρίου που ανακατεύει top-secret κυβερνητικά πειράματα, τρομαχτικά μυστικά υπερφυσικών ξένων δυνάμεων κι ένα πολύ παράξενο μικρό κοριτσάκι...»

Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2016.

Διαβάστε περισσότερα: