Buzz

Γιατί η Τζούλι Αντριους είπε όχι σε ένα cameo στο «Mary Poppins Returns»

στα 10

Η Αντριους απέρριψε την πρόταση να εμφανιστεί στο σίκουελ της κλασικής ταινίας από σεβασμό στη διάδοχό της, Εμιλι Μπλαντ.

Γιατί η Τζούλι Αντριους είπε όχι σε ένα cameo στο «Mary Poppins Returns»

Οταν το «Mary Poppins Returns» άρχισε να γίνεται πραγματικότητα, όλοι περίμεναν ότι ο Ρομπ Μάρσαλ θα έφερνε πίσω τους πρωταγωνιστές της κλασικής ταινίας του 1964 για να πραγματοποιήσουν cameo εμφανίσεις στο σίκουελ του φιλμ.

Κι ενώ είναι γεγονός ότι ο Ντικ Βαν Ντάικ θα έχει έναν ρόλο στην ταινία, που φυσικά και τον θέλει να χορεύει και να τραγουδά, δεν ισχύει το ίδιο και για την Τζούλι Αντριους, την αξέχαστη Μέρι Πόπινς του πρωτότυπου φιλμ. Κι αυτό, βέβαια, δεν είναι επειδή δεν της έγινε η σχετική πρόταση.

Διαβάστε ακόμη: «Πού πάνε τα πράγματα όταν χάνονται;» Ακούστε δύο τραγούδια από το «Mary Poppins Returns»

Mary Poppins 607

Τόσο ο σκηνοθέτης του νέου φιλμ, Ρομπ Μάρσαλ, όσο και η κανούργια Μέρι Πόπινς, Εμιλι Μπλαντ, αποκάλυψαν πρόσφατα τους λόγους που η Αντριους αρνήθηκε να κάνει ένα πέρασμα από το «Mary Poppins Returns».

«Είπε αμέσως όχι» αποκάλυψε στην πρόσφατη πρεμιέρα του «Mary Poppins Returns» ο Ρομπ Μάρσαλ, ο οποίος είχε προσεγγίσει την Αντριους από πολύ νωρίς για ένα cameo στην ταινία - σύμφωνα με τις φήμες, επρόκειτο για τον ρόλο που τελικά υποδύθηκε η επίσης θρυλική Αντζελα Λάνσμπουρι. «Είπε “Αυτή είναι η ταινία της Εμιλι και θέλω να την απογειώσει. Μπορεί να την απογειώσει. Είναι δική της. Και δεν θέλω να καπελώσω κανέναν”».

Mary Poppins 607

Τα λόγια του Μάρσαλ και της Αντριους επιβεβαίωσε και η Μπλαντ σε συνέντευξή της στο Variety: «Ηταν πολύ διακριτική σχετικά με το όλο θέμα» λέει η Μπλαντ για την Αντριους. «Υπήρξαν συζητήσεις για το ότι ίσως θα μπορούσε να έρθει και να παίξει έναν μικρό ρόλο στην ταινία και ήταν πραγματικά πολύ γενναιόδωρη. Είπε στον Ρομπ “Ξέρεις τι είναι αυτό; Αυτή είναι η εκδοχή της Εμιλι για τον χαρακτήρα και δεν θέλω να είναι σαν να παίζει εκείνη τη Μέρι Πόπινς σε όλη τη διάρκεια αλλά μετά μπαίνω εγώ και είναι σαν, α, να και η αληθινή Μέρι Πόπινς”».

Χωρίς την Τζούλι Αντριους, αλλά με θερμά σχόλια από όσους είχαν την τύχη να το δουν στην πρεμιέρα του, το «Mary Poppins Returns» θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου (και στην Ελλάδα στις 20). Την ίδια ακριβώς ημερομηνία, δηλαδή, που κατά διαβολική σύμπτωση βγαίνει στους κινηματογράφους και το «Aquaman», που περιλαμβάνει στο καστ την… Τζούλι Αντριους, η οποία δανείζει τη φωνή της σε ένα θαλάσσιο πλάσμα.

Mary Poppins 607

Διαβάστε ακόμη