Buzz

«Πού πάνε τα πράγματα όταν χάνονται;» Ακούστε δύο τραγούδια από το «Mary Poppins Returns»

στα 10

Η Εμιλι Μπλαντ και ο Λιν-Μανουέλ Μιράντα τραγουδούν στο σίκουελ του κλασικού μιούζικαλ που αναμένεται να δώσει ρυθμό στα φετινά Χριστούγεννα.

«Πού πάνε τα πράγματα όταν χάνονται;» Ακούστε δύο τραγούδια από το «Mary Poppins Returns»

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για να διαπιστώσουμε αν το «Mary Poppins Returns» κουβαλά κάτι από τη μαγεία της πρωτότυπης ταινίας του 1964, αν και οι πρώτες εντυπώσεις από όσους έχουν δει το σίκουελ του Ρομπ Μάρσαλ είναι ευνοϊκές για το νέο φιλμ, πιθανολογώντας μάλιστα μια εισβολή της Εμιλι Μπλαντ στην ήδη περιζήτητη φέτος οσκαρική κατηγορία του Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Με το κλασικό φιλμ και την αξέχαστη ερμηνεία της Τζούλι Αντριους να ρίχνουν βαριά της σκιά τους, ο ανταγωνισμός είναι σίγουρα μεγάλος. Αυτό όμως δεν εμποδίζει την Εμιλι Μπλαντ και τον Λιν-Μανουέλ Μιράντα να τραγουδούν με πάθος στα δύο πρώτα νέα τραγούδια που κυκλοφόρησαν από το σάουντρακ του σίκουελ, το οποίο δείχνει να μένει πιστό στο πνεύμα του πρωτότυπου, συνδυάζοντας μεταξύ άλλων live action και animation.

Διαβάστε ακόμη: Οι National τραγουδούν έναν ύμνο για τη... γαλοπούλα στο «Save the Bird»

Mary Poppins Returns 607

Mary Poppins Returns 607

Σε σκηνοθεσία του Ρομπ Μάρσαλ, με την Εμιλι Μπλαντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και μαζί της τους Μπεν Γουίσο, Εμιλι Μόρτιμερ, Μέριλ Στριπ, Κόλιν Φερθ, Αντζελα Λάνσμπουρι, Λιν-Μανουέλ Μιράντα, Τζούλι Γουόλτερς και τον Ντικ Βαν Ντάικ να επιστρέφει από την πρώτη ταινία, η πιο διάσημη νταντά του σινεμά θα προσγειωθεί ανανεωμένη στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου, ελπίζοντας σε ένα δυναμικό κινηματογραφικό comeback.

Μέχρι τότε μπορείτε να ακούσετε στα παρακάτω βίντεο τα δύο νέα τραγούδια με τους τίτλους «The Place Where Lost Things Go» και «Trip a Little Light Fantastic».



Διαβάστε ακόμη

Mary Poppins Returns 607