Buzz

Μια ακόμη «Twilight» ταινία; Κανείς δεν λέει όχι!

στα 10

«Δεν είναι βέβαιο, αλλά είναι πιθανό» δηλώνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Μια ακόμη «Twilight» ταινία; Κανείς δεν λέει όχι!
Κουκλάκια ζωντανά (ή σχεδόν ζωντανά)

H είδηση έρχεται από τα χείλη του Πάτρικ Γουάσμπέργκερ, επικεφαλής της Lionsgate, ο οποίος μιλώντας στο Screen Interantional δηλωσε ότι (προφανώς) η εταιρία του ενδιαφέρεται να συνεχίσει την ρομαντική ιστορία μεταξύ θνητής και βρικόλακα που υπήρξε το «Twilight».

«Είναι πολύ πιθανόν, δεν είναι βέβαιο, αλλά είναι πιθανόν. Και βρίσκεται στα χέρια της Στέφανι Μέγιερ. Αν θέλει να αφηγηθεί μια ακόμη ιστορία με αυτούς τους χαρακτήρες, εμείς είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε».

Εν τω μεταξύ το ίδιο συναίσθημα μοιάζουν να μοιράζονται και οι πρωταγωνιστές των ταινιών Κρίστεν Στιούαρτ και Ρόμπερτ Πάτινσον. «Για να είμαι ειλικρινής, θα με ενδιέφερε» λέει η Στιούαρτ. «Η ιδέα με γοητεύει, αλλά είτε συνέβαινε είτε όχι δεν θα με επηρέαζε συναισθηματικά».

Δείτε ακόμη: Η Κρίστεν Στιούαρτ βρίσκει το Χόλιγουντ «αηδιαστικά σεξιστικό»!

Οσο για τον Ρόμπερτ Πάτισνον δηλώνει πως θα ενδιαφερόταν πολύ να διαβάσει τι ακριβώς θα έγραφε η Μέγειρ αν κι όπως λέει «μάλλον θα ήμουν πολύ μεγάλος για τον ρόλο. Ηδη είμαι πολύ μεγάλος. Αλλά ναι είναι κάτι που μου φαίνεται ενδιαφέρον».

Δείτε ακόμη: Η Κρίστεν Στιούαρτ τώρα και σκηνοθέτης!

Στην πραγματικότητα ίσως αυτό που θα ενδιέφερε όλους περισσότερο θα ήταν το νούμερο που θα γράφεται στο συμβόλαιο τους, πάνω από την διακεκομμένη γραμμή και με τις πέντε ταινίες της σειράς μέχρι τώρα να έχουν εισπράξει μερικά δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν τους κατανοούμε.

Αν εμείς θα θέλαμε να δούμε μια ακόμη «Twilight» ταινία, αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα.

Δείτε ακόμη: