Buzz

Ο Βέρνερ Χέρτζογκ αποκαλεί την «Barbie» ως την «απόλυτη κόλαση»

στα 10

Για τον Βέρνερ Χέρτζογκ κόλαση είναι η πλαστική ζωή των άλλων ταινιών.

Ο Βέρνερ Χέρτζογκ αποκαλεί την «Barbie» ως την «απόλυτη κόλαση»

Ο Βέρνερ Χέρτζογκ βρέθηκε στην εκπομπή του βρετανού δημοσιογράφου Πιρς Μόργκαν, ο οποίος είναι γνωστός για τις αντίθετες απόψεις του περί «woke culture» και υποστηρικτής του Βλάντιμιρ Πούτιν και του Ισραήλ, με τίτλο «Piers Morgan Uncensored» για να μιλήσει την καριέρα του.

Φυσικά και κάποια στιγμή ο Μόργκαν τον ρώτησε να τοποθετηθεί πάνω στο φαινόμενο Barbenheimer, ρωτώντας τον εάν είναι περισσότερο φαν του «Οπενχάιμερ» ή της «Barbie». Ο Χέρτζογκ είπε πως δεν έχει δει ακόμα τον «Οπενχάιμερ» αλλά όσο αφορά την «Barbie» είπε πως (αν και έχει δει μόνο τα τριάντα πρώτα λεπτά της ταινίας) την θεωρεί την «απόλυτη κόλαση» για το κοινό.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζον Κάρπεντερ δεν μπόρεσε να καταλάβει τη «Barbie»

barbie

«Δεν έχω δει ακόμα το “Οπενχάιμερ” αλλά θα το κάνω, με το “Barbie” κατάφερα να δω το πρώτο μισάωρο. Ηθελα να το δω γιατί ήμουν περίεργος και ακόμα δεν έχω απάντηση, αλλά έχω μια υποψία. Μήπως ο κόσμος της Barbie είναι σκέτη κόλαση; Για ένα εισιτήριο κινηματογράφου, ως κοινό, μπορείτε να δείτε από πάρα πολύ κοντά την απόλυτη κόλαση. «Δεν ξέρω ακόμα. Δώσε μου λίγο χρόνο για να δω όλη την ταινία», απάντησε ο Χερτζογκ.

Φυσικά, ο Μόργκαν ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος από την εκτίμηση του Χέρτζογκ για την ταινία, απαντώντας του «πιστέψτε με, επιτρέψτε μου να σας γλιτώσω από τον τρόμο. Το παρακολούθησα ολόκληρο και είναι κόλαση. Συμφωνώ απόλυτα με την αρχική σας εκτίμηση μετά από μισή ώρα. Και σίγουρα θα σας συνιστούσα να μην βάλετε τον εαυτό σας να δει την υπόλοιπη ταινία.»

Γενικά η ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ «Barbie», παρόλο τις οχτώ υποψηφιότητες για Οσκαρ, έχει αποδοκιμαστεί από αρκετούς, τόσο από τον χώρο του σινεμά όσο και εκτός από αυτόν, για τα όποια φεμινιστικά του μηνύματα αλλά και την «woke» κουλτούρα που προσπαθεί να προωθήσει.

Δείτε παρακάτω το συγκεκριμένο απόσπασμα από την συνέντευξη του Χέρτζογκ στον Μόργκαν.