Buzz

Φόρα το όπως ο Σίζαρ

στα 10

Ο αληθινός σταρ του «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή», γίνεται τώρα και fashion model!

Φόρα το όπως ο Σίζαρ

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Σίζαρ, ο πίθηκος που ο Αντι Σέρκις και η Weta Digital κατασκευασαν από κοινού, ο πρώτος με την ερμηνεία του και οι δεύτεροι με την τεχνολογία τους, δεν είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά πλάσματα που είδαμε στο σινεμά.

Πηγαίνοντας πέρα από την αληθοφάνεια, δεν δίνει απλά μια εξαιρετική ερμηνεία μα σε κάνει να πιστέψεις απόλυτα πως ένας τέτοιος πίθηκος θα μπορούσε ήδη να υπάρχει.

Τόσο που οι συντάκτες του ShortList αναρωτήθηκαν πως θα ήταν τα πράγματα αν ένας μια γενιά τόσο ευφυών πιθήκων υπήρχε στ΄αλήθεια και είχε εξελίξει τις κοινωνικές δομές της σε ένα επίπεδο ανάλογο των ανθρώπων.

Και ναι, μπορεί να μοιάζει λίγο αυθαίρετο, αλλά προφανώς κατέληξαν στο συμπέρασμα πως αν τα παραπάνω είχαν συμβεί, ο Σίζαρ, σε αυτό τον νέο κόσμο θα ήταν πιθανότατα top model.

Με την βοήθεια της Weta λοιπόν, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια φωτογράφιση μόδας με πρωταγωνιστή τον Σίζαρ και μερικά ρούχα διάσημων σχεδιαστών και το αποτέλεσμα μοιάζει αλλόκοτο και γοητευτικό μαζί και την ίδια στιγμή με κάποιο τρόπο εξαιρετικά φορτισμένο, όπως άλλωστε και η ίδια η ταινία.

Διαβάστε περισσότερα για τον «Πλανήτη των Πιθήκων: Η Αυγή»

02

02

02

02