Φεστιβάλ / Βραβεία

«We Saw Your Junk»: το τραγούδι απάντηση στο «We Saw Your Boobs» του Σεθ ΜακΦάρλαν!

στα 10

Λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα μετά την 85η Απονομή των βραβείων Οσκαρ, ένα ερασιτεχνικό βίντεο δίνει την απάντηση στο «We Saw Your Boobs», το τραγούδι που κόλλησε για πάντα στον Σεθ ΜακΦάρλαν την ταμπέλα του «σεξιστή»!

«We Saw Your Junk»: το τραγούδι απάντηση στο «We Saw Your Boobs» του Σεθ ΜακΦάρλαν!

Αργά ή γρήγορα κάποιος θα πιανόταν από την (ατυχή) παρουσίαση των Οσκαρ από τον Σεθ ΜακΦάρλαν και να που τελικά έγινε από έναν νεοϋορκέζο προγραμματιστή, τον Κέβιν Γκίσι, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στα εκατομμύρια των θεατών που βρήκαν σεξιστικό το «We Saw Your Boobs», το τραγούδι που στην έναρξη της τελετής έκανε πολλούς να απορήσουν για το που ακριβώς το πάει ο ΜακΦάρλαν...

Το «We Saw Your Junk» αναφέρεται φυσικά σε αυτό που όλοι καταλαβαίνετε, στους ηθοποιούς που το ανδρικό τους μόριο πρωταγωνίστησε σε μια ταινία, με την τιμητική τους να έχουν ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο Μάικλ Φασμπέντερ και η προσθετική του Μαρκ Γουόλμπεργκ στο «Boogie Nights».

Δείτε εδώ το βίντεο με το αυθεντικό «We Saw Your Boobs» και αμέσως μετά την παρωδία του και σκεφτείτε πώς ακριβώς αυτή η σάτιρα κάνει ακόμη μεγαλύτερη την (όποια) επιτυχία του Σεθ ΜακΦάρλαν, αφού «το να ασχολούνται μαζί σου» είναι αν μη τι άλλο ένα δείγμα ότι έκανες κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα!



Περισσότερα Οσκαρ:

Tags: Oscars 2013