Buzz

Wanted Dead or Alive: Ο Τομ Κρουζ τραγουδά Bon Jovi

στα 10

Στο δεύτερο τρέιλερ για το «Rock of Ages», ο Τομ ανεβαίνει στη σκηνή. Και τα δίνει όλα στο όνομα του ροκ εν ρολ. Και μιας απίθανης χαίτης!

Wanted Dead or Alive: Ο Τομ Κρουζ τραγουδά Bon Jovi

Εχοντας σκηνοθετήσει το « Hairspray» o Ανταμ Σάνκμαν δείχνει να έχει την ιδανική προϋπηρεσία για να σκηνοθετήσει το «Rock of Ages» ένα μιούζικαλ που δίνει νέα έννοια στη λέξη τρίχα, στολίζοντας τα κεφάλι του πλούσιου ομολογουμένων καστ του με κομμώσεις μεγαλόπρεπης εϊτίλας.

Ο Αλεκ Μπόλνγουιν, ο Ράσελ Μπραντ, ο νεαρός Ντιέγκο Μπονέτα που υποδύεται τον φιλόδοξο ροκ σταρ μας θυμίζουν πως ήταν τα κουρέματα πίσω στα 80’ς είναι ο Τομ Κρουζ όμως στον ρόλο του απόλυτου ροκ ινδάλματος Στέισι Τζακς, που κλέβει την παράσταση.

Στο δεύτερο τρέιλερ της ταινία μάλιστα, μας δίνει μια καλύτερη γεύση από την μεγαλόπρεπη σκηνική του παρουσία, τραγουδώντας το «Wanted Dead or Alive» των Bon Jovi, ένα μόνο από τα hair metal τραγούδια που θα ερμηνεύσει για το soundtrack που θα είναι γεμάτο από διασκευές σε group όπως οι Poison, οι twisted Sisters, οι Def Leppard ή οι Guns and Roses και οι Joan Jett and the Black Hearts, των οποίων τον ύμνο, «I Love Rock n Roll» τραγουδούν στο τρέιλερ ο Αλεκ Μπόλντγουιν και ο Ρασελ Μπραντ.

Δείτε και ανεμίστε τα μαλλιά σας στον ρυθμό του ροκ!