Buzz

Κασκαντέρ έχασε τη ζωή του έπειτα από ατύχημα στα γυρίσματα του «The Walking Dead»

στα 10

Ο 33χρονος stuntman Τζον Μπέρνεκερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι έπειτα από πτώση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς.

Κασκαντέρ έχασε τη ζωή του έπειτα από ατύχημα στα γυρίσματα του «The Walking Dead»

Eνα τραγικό ατύχημα στάθηκε η αιτία για να χάσει τη ζωή του ο νεαρός Τζον Μπέρνεκερ, ο οποίος δούλευε ως κασκαντέρ στην τηλεοπτική σειρά «The Walking Dead».

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, ο 33χρονος άνδρας έπεσε από μπαλκόνι ύψους έξι μέτρων σε τσιμεντένιο δάπεδο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς που πραγματοποιούνταν στην Τζόρτζια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από την πτώση.

Ο Μπέρνεκερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο σε ιατρικό κέντρο της Ατλάντα, όπου και νοσηλευόταν στην εντατική, δυστυχώς όμως υπέκυψε στα τραύματα του την Πέμπτη το βράδυ.

Η ένωση SAG-AFTRA, η οποία εκπροσωπεί τους κασκαντέρ και τους συντονιστές των επικίνδυνων σκηνών, δήλωσε ότι θα πραγματοποιηθεί έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Ο Μπέρνεκερ ήταν έμπειρος κασκαντέρ και χορογράφος σκηνών δράσης, με πάνω από 90 credits στο βιογραφικό του, σε σινεμά και τηλεόραση, ανάμεσά τους ταινίες της σειράς «Hunger Games» και τα πρόσφατα «The Fate of the Furious», «Logan» και «Get Out».

Προς το παρόν, η παραγωγή του «The Walking Dead» έχει διακόψει τα γυρίσματά της.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο με δείγματα της δουλειάς του Μπέρνεκερ.


Διαβάστε ακόμη