Buzz

Ο Βιν Ντίζελ θέλει τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στο φινάλε του «Fast & Furious»

στα 10

Μάλιστα θέλει να παίξει έναν ρόλο ο οποίος θυμίζει λίγο εκείνον του Τόνι Σταρκ.

Ο Βιν Ντίζελ θέλει τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στο φινάλε του «Fast & Furious»

Το τρέιλερ του «Fast X» κυκλοφόρησε την Παρασκευή και μας προϊδεάζει για την σύγκρουση του Βιν Ντίζελ και της οικογένειάς του με τον εκκεντρικό κακό του Τζέισον Μομόα. Αλλά ταυτόχρονα είναι και η ταινία η οποία σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της, πετυχημένης αυτής, διαδρομής του franchise, το οποίο μαζί του φέρνει επίσης και ονόματα όπως η Ρίτα Μορένο και Μπρι Λάρσον.

Αλλά ο Βιν Ντίζελ έχει ήδη στο νου του έναν σταρ ο οποίος θέλει να πρωταγωνιστήσει στο φινάλε παίζοντας έναν συγκεκριμένο ρόλο. Αυτός, σύμφωνα με το Variety, δεν είναι άλλος από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ο οποίος φαίνεται πως θα μοιάζει λίγο με τον Τόνι Σταρκ της Marvel. «Χωρίς να σας πω πάρα πολλά για το τι θα συμβεί στην επόμενη ταινία, υπάρχει ένας χαρακτήρας που είναι ο αντίποδας του Ντομ που προωθεί την τεχνητή νοημοσύνη και τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό και μια φιλοσοφία η οποία στερεί στην ουσία την ελευθερία του ατόμου. Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι αυτό είναι το μέλλον και αυτό έρχεται σε άμεση αντίθεση με τη νοοτροπία του Τορέτο.»

Διαβάστε ακόμα: Δείτε όλα τα τρέιλερ που έκαναν πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2023

vin diesel robert downey jr

Εχει προτείνει όμως τον ρόλο στον Ντάουνι Τζούνιορ ή όχι ακόμα; «Πώς τολμάς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση μπροστά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους; Εχω περηφάνια και αξιοπρέπεια», απάντησε χαριτολογώντας ο Ντίζελ.

Ο,τι κι αν σημαίνει τελικά αυτή η απάντηση, φαίνεται ο Ντίζελ και η παρέα του ετοιμάζονται να φέρουν μεγάλα ονόματα για το φινάλε της σειράς, και ποιο μεγαλύτερο από όλα, αυτή την στιγμή στο Χόλιγουντ, από τον ίδιον τον Ρόμπερτ – Iron Man – Ντάουνι Τζούνιορ;

Για την ώρα το «Fast X» αναμένεται στις αίθουσες στις 19 Μαΐου.

fast x