Φεστιβάλ / Βραβεία

Sala Web: Κερδίστε δωρεάν εισιτήρια για να δείτε online το 71ο Φεστιβάλ Βενετίας

στα 10

Σε συνεργασία με το online σινεμά του Φεστιβάλ Βενετίας, το Flix προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για μερικές από τις καλύτερες ταινίες της 71ης διοργάνωσης.

Flix Team
Sala Web: Κερδίστε δωρεάν εισιτήρια για να δείτε online το 71ο Φεστιβάλ Βενετίας
Σκηνή από το ιταλικό «La Vita Oscena του Ρενάτο Ντε Μαρία

Οκτώ επιλεγμένες ταινίες από το παράλληλο πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Orizzonti», με ταινίες νέων δημιουργών απ' όλον τον κόσμο και τρεις ταινίες από το «Biennale College - Cinema», το εργαστήρι του Φεστιβάλ για την ανάπτυξη και την παραγωγή ταινιών χαμηλού προϋπολογισμού, θα προβληθούν σε ταυτόχρονο streaming με την πρεμιέρα τους στο 71ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Στην τρίτη του χρονιά, το Sala Web, το online σινεμά του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι το Λίντο, να δουν από το σπίτι τους μερικές από τις καλύτερες ταινίες του προγράμματός του, να ανακαλύψουν νέα ταλέντα απ' όλον τον κόσμο και να μοιραστούν την εμπειρία της Μόστρα εκμεταλλευόμενοι την ψηφιακή επανάσταση.

Sala Web

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες για το Sala Web του 71ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Προκειμένου να παρακολουθήσει κανείς τις προβολές του «Sala Web», δεν έχει να κάνει τίποτα παρά να γραφτεί στο website του Festivalscope (με το οποίο συνεργάζεται φέτος για πρώτη φορά το Sala Web), να πληρώσει το εισιτήριο που κοστίζει 4 ευρώ και με τον προσωπικό κωδικό που θα λάβει θα μπορεί να δει την ταινία της επιλογής του (με αγγλικούς υπότιτλους) από τη στιγμή της πρεμιέρας της στη Βενετία μέχρι και για πέντε ημέρες για μία και μόνο φορά. Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη από τις 18 Αυγούστου.

Το Flix ως επίσημος media partner του Sala Web, σας δίνει όμως και τη δυνατότητα να κερδίσετε δωρεάν εισιτήρια για την ταινία της αρεσκείας σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ταινία από το πρόγραμμα του Sala Web (μπορείτε να το βρείτε εδώ ολόκληρο) και να μας στείλετε στο win@flix.gr το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail μέσα από το οποίο θα ενεργοποιηθεί το εισιτήριό σας για την ταινία που έχετε επιλέξει. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν άμεσα, ώστε να μπορέσουν να συνδεθούν με το Festivalscope και να παρακολουθήσουν την ταινία τους για μία και μόνο φορά πέντε ημέρες μετά την πρώτη προβολή της στη Βενετία.

Διαβάζετε καθημερινά τα πάντα για το 71ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται διαρκώς