Buzz

Αναμενόμενο: Η Βανέσα Ρέντγκρεϊβ διαψεύδει ότι θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Κέβιν Σπέισι

στα 10

Φαίνεται πως ο σύζυγός της, Φράνκο Νέρο, βιάστηκε...

Αναμενόμενο: Η Βανέσα Ρέντγκρεϊβ διαψεύδει ότι θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Κέβιν Σπέισι

Πριν τρεις μέρες ανακοινώθηκε ότι ο Κέβιν Σπέισι, τρία χρόνα αφότου ξεκίνησαν οι τρανταχτές καταγγελίες για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σινεμά, μ' ένα μικρό ρόλο στην ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Φράνκο Νέρο.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει (όπως - όπως) στο σινεμά

βανέσα ρέντγκρεϊβ 607

Η ταινία, με τον τίτλο «L' uomo che Disegno Dio», «Ο Ανθρωπος που Ζωγράφισε τον Θεό», παρακολουθεί την άνοδο και την πτώση ενός τυφλού καλλιτέχνη που έχει το χάρισμα να δημιουργεί ρεαλιστικά πορτρέτα, μόνο με το άκουσμα της ανθρώπινης φωνής. Η ταινία περιλαμβάνει... μυστήριο κι ο Σπέισι θα υποδύεται έναν αστυνομικό. Γιατί - κι αυτό παραλήφθηκε από την επίσημη σύνοψη της ταινίας - ο καλλιτέχνης βρίσκεται κατηγορούμενος ως παιδόφιλος.

Πάντα προκλητικός, ο Πολ Σρέιντερ έσπευσε να επικροτήσει την επιλογή Φράνκο - Σπέισι:

κέβιν σπέισι 607

Αντίθετα, η Βανέσα Ρέντγκρεϊβ, σύζυγος, άλλωστε, του Φράνκο Νέρο από το 2006, μοιάζει να μη χάρηκε καθόλου που το όνομά της εμφανίστηκε επίσης στο καστ της ταινίας. Για την ακρίβεια, οι εκπρόσωποί της έστειλαν μια απολύτως ξεκάθαρη ενημέρωση: «Το όνομα της Βανέσα Ρέντγκρεϊβ συμπεριλήφθηκε σε πρόσφατα άρθρα σχετικά με την επερχόμενη ταινία, "Ο Ανθρωπος που Ζωγράφισε τον Θεό". Ενώ έχουν γίνει συζητήσεις για το ενδεχόμενο της συμμετοχής της, επιβεβαιώνουμε ότι δεν θα εμφανίζεται στην ταινία.»