Buzz

Η κινηματογραφική μεταφορά του video game «Uncharted» ξεκίνησε επιτέλους γυρίσματα

στα 10

Και έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες από εκεί, ανάμεσά τους και τον Τομ Χόλαντ ντυμένο ως τον πρωταγωνιστή της σειράς των video games, Νέιθαν Ντρέικ.

Η κινηματογραφική μεταφορά του video game «Uncharted» ξεκίνησε επιτέλους γυρίσματα

Επιτέλους, μετά από χρόνια που πέρασε κολλημένη σε μια κόλαση της προπαραγωγής, η κινηματογραφική μεταφορά του επιτυχημένου video game της Sony και της Naughty Dog, «Uncharted». ξεκίνησε τα γυρίσματά της.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Τομ Χόλαντ, ο οποίος δημοσίευσε στο Instagram του μια φωτογραφία ντυμένος ως ο ήρωας των παιχνιδιών, Νέιθαν Ντρέικ, ένας τυχοδιώχτης, ο οποίος λέγεται πως είναι απόγονος του θαλασσοπόρου Σερ Φράνσις Ντρέικ, και ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές του κόσμου ψάχνοντας χαμένους θησαυρούς, όπως στη χαμένη πόλη του Ελ Ντοράντο ή στην αναζήτηση για το χρυσάφι του πειρατή Χένρι Αβερι. Η ταινία θα αποτελεί prequel των παιχνιδιών αυτών, με τον Χόλαντ να ενσαρκώνει έναν πολύ πιο νεαρό Νέιθαν Ντρέικ.

Διαβάστε ακόμα: Το «The Last of Us» πλέκει το δικό του ζοφερό εγκώμιο στην ίδια την ανθρωπιά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s nice to meet you, I’m Nate. #uncharted

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013) στις

Στα γυρίσματα έκανε την εμφάνισή του και ο Νόλαν Νορθ, ο ηθοποιός που δανείζει τη φωνή του στο χαρακτήρα του Ντρέικ στα παιχνίδια, για να ευχηθεί στους ηθοποιούς καλή τύχη αλλά και να περάσει τη σκυτάλη του χαρακτήρα στον Χόλαντ, όχι όμως πριν δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο twitter.

Μια από αυτές δείχνει ένα βιβλίο με τη φωτογραφία του θαλασσοπόρου Φερδινάνδου Μαγγελάνου. Οπως αναφέρει το Entertainment Weekly, η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε και στον επίσημο λογαριασμό της ταινία στο twitter, με το ποστ «Η περιπέτεια ξεκινά. Συνάντησε το σκοτεινό μέλλον χωρίς φόβο και κατάκτησε το άγνωστο - Φερδινάνδος Μαγγελάνος», αλλά αργότερα σβήστηκε από εκεί. Πόσο αυτό θα έχει σχέση με το σενάριο, για το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα τίποτα, μένει να αποκαλυφθεί σύντομα.

Στην ταινία «Uncharted», της οποία τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει, μετά από μια σωρεία προηγούμενων σκηνοθετών, ο Ρούμπεν Φλάισερ των («Venom» και «Zombieland»), πρωταγωνιστούν επίσης και ο Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο οποίος αρχικά ήταν να παίξει το ρόλο του Νέιθαν Ντρέικ αλλά τώρα πρωταγωνιστεί ως ο μέντοράς του, Βίκτορ «Σάλι» Σάλιβαν, ο Αντόνιο Μπαντέρας, η Σοφία Αλι και η Τάτι Γκαμπριέλ. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 16 Ιουλίου 2021, πανδημίας επιτρεπούσης.