Buzz

Κλειστά τα σινεμά και στη Μεγάλη Βρετανία από σήμερα τα μεσάνυχτα

στα 10

Για άλλη μια φορά κλείνουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στη Μεγάλη Βρετανία λόγω της πανδημίας, ενώ παραμένει άγνωστο το πότε θα ανοίξουν ξανά.

Κλειστά τα σινεμά και στη Μεγάλη Βρετανία από σήμερα τα μεσάνυχτα

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης το Λονδίνο, και μέρος του Εσσεξ και του Χάρτφορντσαϊρ, μπαίνουν στο μεγαλύτερο επίπεδο καραντίνας (επίπεδο 3), σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε o Bρετανός Υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ.

Αυτό σημαίνει πως όλοι οι εσωτερικοί χώροι ψυχαγωγίας, ανάμεσά τους και οι κινηματογράφοι και τα θέατρα, θα πρέπει να κλείσουν. Τι θα σημαίνουν οι νέοι αυτοί κανονισμοί για την κυκλοφορία του «Wonder Woman 1984», η οποία ήταν προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες της Βρετανίας στις 16 Δεκεμβρίου;

Διαβάστε ακόμα: Κλειστά τα σινεμά και στη Γαλλία μέχρι (τουλάχιστον) τις 7 Ιανουαρίου 2021

uk cinemas 607

Σίγουρα το πλήγμα για την Warner θα είναι μεγάλο, αν και κάποιες αίθουσες στο Ηνωμένο Βασίλειο θα παραμείνουν ανοιχτές με τον ακριβή αριθμό να είναι ακόμα ασαφής. Το στούντιο επιμένει πάντως πως η κυκλοφορία της ταινίας στις (ανοιχτές) βρετανικές αίθουσες θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί.

Περίπου 4.710 άτομα στο Λονδίνο που έκαναν τεστ στις 11 Δεκεμβρίου ήταν θετικά στη Covid-19 - σχεδόν διπλάσιος αριθμός από την προηγούμενου εβδομάδα. Το Λονδίνο κατέγραψε 225 νέες περιπτώσεις ανά 100.000 κατοίκους στις επτά ημέρες έως τις 8 Δεκεμβρίου, ανεβάζοντας τον μέσο όρο από το χαμηλό 155 ανά 100.000 που είχε στις 26 Νοεμβρίου.

Κλειστά λοιπόν σινεμά σε Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα και Ολλανδία αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη.

Αναμένοντας με ανυπομονησία και κρυφή ελπίδα το 2021.