Buzz

«Two Mothers»: Ρόμπιν Ράιτ, Ναόμι Γουοτς σ’ ένα τρέιλερ για όσους πόθησαν τη μαμά του κολλητού τους

στα 10

Εχοντας μόλις κάνει την πρεμιέρα της στο Σάντανς, η νέα ταινία της Αν Φοντέν έχει τρέιλερ και, μ’ αυτό το καστ, ανυψώνει τον όρο milf στη σφαίρα του μυθικού!

«Two Mothers»: Ρόμπιν Ράιτ, Ναόμι Γουοτς σ’ ένα τρέιλερ για όσους πόθησαν τη μαμά του κολλητού τους

Η Αν Φοντέν, η Γαλλίδα σκηνοθέτης του «Augustin», του «Coco Before Chanel», του «My Worst Nightmare», χαρακτηριστική εκπρόσωπος του «γυναικείου» σινεμά, καταπιάνεται αυτή τη φορά με μια ιστορία μάλλον προκλητική. Το «Two Mothers» βασίζεται στο διήγημα της Ντόρις Λέσινγκ, «The Grandmothers», σε μια βερσιόν λίγο πιο… ιλουστρασιόν.

Η Ρόμπιν Ράιτ ως Ροζ και η Ναόμι Γουοτς ως Λιλ, κολλητές φίλες από παιδιά, πηγαίνουν καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τους γιους τους, αλλά καταλήγουν να ερωτευτούν η μία το γιο της άλλης, τους οποίους υποδύονται ο Ξαβιέ Σαμιουέλ και ο Τζέιμς Φρέσβιλ. Δυο σέξι 45άρες θαμπώνονται από τους κοιλιακούς και την ανεμελιά της νιότης, ξεχνώντας τις ισορροπίες της φιλίας και τις επιταγές της κοινωνίας, δίνοντας άλλο νόημα στις «οικογενειακές διακοπές».

Η ταινία, συμπαραγωγή Αυστραλίας – Γαλλίας, έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Σάντανς κι ετοιμάζεται για την έξοδό της στη Γαλλία τον Απρίλιο, αλλά στην Ελλάδα προς το παρόν δεν έχει διανομή.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω, φωτογραφίες από την ταινία στο gallery και κανονίστε την παρέα σας για το καλοκαίρι.