Buzz

Ερχεται σίκουελ κατηγορίας πέντε! Πρώτο δυνατό τρέιλερ του «Twisters»

στα 10

Το σίκουελ της αγαπημένης ταινίας του Γιαν ντε Μποντ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούλιο.

Ερχεται σίκουελ κατηγορίας πέντε! Πρώτο δυνατό τρέιλερ του «Twisters»

Αν ρωτήσεις αρκετούς να σου που μερικές υποτιμημένες ταινίες της δεκαετίας του ’90 σίγουρα μέσα σε αυτές τις λίστες θα βρεις και το «Twister» του Γιαν ντε Μποντ, με πρωταγωνιστές τους Ελεν Χαντ, Μπιλ Πάξτον, Φίλιπ Σίμουρ Χοφμαν και Τοντ Φιλντ. Μια ταινία η οποία ξεκίνησε την τότε μόδα των ταινιών καταστροφής, 25 χρόνια μετά αποκτά επιτέλους το πρώτο της σίκουελ με τίτλο «Twisters» (ναι μιλάμε για πληθυντικό αριθμό ανεμοστρόβιλων) και το πρώτο τρέιλερ έκανε την πρεμιέρα του χτες στο Super Bowl.

Tο σενάριο είναι γραμμένο από τον Μαρκ. Λ. Σμιθ του «The Revenant» από μια ιστορία του Τζόζεφ Κοζίνσκι του «Top Gun: Maverick», με τον Σπίλμπεργκ να έχει αναλάβει την παραγωγή.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιάν ντε Μποντ δεν είναι και τόσο σίγουρος για την επιτυχία του «Twisters»

twisters

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ντέιζι-Εντγκαρ Τζόουνς, Γκλεν Πάουελ, Αντονι Ράμος, Ντάριλ ΜακΚόρμακ, Μπράντον Περέα, Μάουρα Τίερνι, Σάσα Λέιν, Κίερναν Σίπκα και Ντέιβιντ Κόρενσουέτ.

Το σίκουελ θα αφηγείται την ιστορία της κόρης των χαρακτήρων της Χαντ και του Πάξτον που, όπως και οι γονείς της, γοητεύεται από το κυνήγι των καταιγίδων, και αν λάβουμε υπόψιν τον πληθυντικό στον τίτλο της ταινίας τότε μιλάμε για αρκετά περισσότερες καταιγίδες. Από αυτό υποθέτουμε πως ίσως η Χαντ θα επιστρέψει για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία...

To «Twisters» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 19 Ιουλίου.