Industry

Ο Σταύρος Τσιώλης κάνει την «αποχαιρετιστήρια ταινία» του και ζητά την βοήθειά σας

στα 10

Μια crowdfunding καμπάνια για το «Γυναίκες που Περάσατε από Εδώ» τρέχει ήδη στο indiegogo. Διαβάστε περισσότερα.

Ο Σταύρος Τσιώλης κάνει την «αποχαιρετιστήρια ταινία» του και ζητά την βοήθειά σας

Ο Σταύρος Τσιώλης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στο τοπίο του Ελληνικού σινεμά, ένας απόλυτα sui generis δημιουργός ο οποίος μετά από χρόνια δουλειάς στο εμπορικό σινεμά, ως βοηθός σκηνοθέτη στην Φίνος Φιλμ, αλλά και σκηνοθέτης μιας μεγάλης επιτυχίας με το «Κατάχρηση Εξουσίας», εγκατέλειψε το σινεμά για χρόνια για να επιστρέψει μια δεκαπενταετία αργότερα, εφευρίσκοντας ξανά τον κινηματογραφικό εαυτό του.

Από το «Μια Τόσο Μακρινή Απουσία» το 1985 και μέχρι σήμερα, το σινεμά του μιλά μια απόλυτα προσωπική, λαϊκή, τρυφερή και γεμάτη χιούμορ γλώσσα, η οποία βρήκε ίσως την κορύφωση του σε κάτι που έμελλε να είναι η αρχή μιας τριλογίας για τον ίδιο, το «Παρακαλώ Γυναίκες μην Κλαίτε».

Το δεύτερο μέρος αυτής της «τριλογίας» ήρθε το 1998 με το «Ας Περιμένουν οι Γυναίκες» και τώρα ο Τσιώλης φιλοδοξεί να την ολοκληρώσει με το «Γυναίκες που Περάσατε από Εδώ», ένα φιλμ στο οποίο «οι γυναίκες της ζωής μας, περνούν μπροστά από μια παράνομη έγερση οικοδομής».

παρακαλώ γυναίκες μην κλαίτε 607Παρακαλώ Γυναίκες μην Κλαίτε

Δυο άνεργοι άνδρες προσλαμβάνονται σε ρόλο τσιλιαδόρου. Στη μέση ενός δρόμου έχουν στήσει ένα τραπεζάκι και λιάζονται, ενώ στη πραγματικότητα φυλάνε τσίλιες γιατί πίσω από μια μεγάλη μάντρα χτίζεται παράνομα ένα σπίτι. Ο δρόμος βρίσκεται στην άκρη μιας συνοικίας απ΄όπου περνούν πολλοί άνθρωποι και πιθανόν και πολεοδόμοι και αστυνομία με πολιτικά που υποκρίνονται τους αθώους περαστικούς για να πετύχουν την επ΄αυτοφώρω σύλληψη οποιασδήποτε πολεοδομικής παράβασης.

Πολεοδόμοι δεν θα περάσουν απ΄εδώ. Θα περάσουν όμως γυναίκες που βασανίστηκαν από άνδρες και άνδρες που τους στοίχειωσαν γυναίκες.Άνθρωποι που κουβαλάνε όνειρα, πληγές, ανάγκες αλλά και δυνατή τη φλόγα του έρωτα που καίει καρδιές και σωθικά. Οι δυο άνδρες απροετοίμαστοι θα δεχτούν με φόβο, έκπληξη και θαυμασμό το μεγάλο θαύμα, το μεγάλο αίνιγμα της πραγματικής ζωής…

Ας Περιμένουν οι γυναίκες 607 Ας Περιμένουν οι Γυναίκες

Ο Σταύρος Τσιώλης στο βίντεο που αναγγέλλει την ταινία και ζητά την συνδρομή μας λέει πως αυτή θα είναι η «αποχαιρετιστήρια ταινία» του (κάτι που ελπίζουμε ότι δεν είναι αλήθεια και μιλά για τις προθέσεις του για το φιλμ το οποίο θα σκηνοθετήσει μαζί με τον Βάσο Γεώργα.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο και επισκεφθείτε την σελίδα της καμπάνιας του φιλμ στο indiegogo προκειμένου να βοηθήσετε τις «Γυναίκες» του να περάσουν για μια ακόμη φορά από την μεγάλη οθόνη.


Δείτε ακόμη: