Buzz

Trapped by a thing called love. Ενα ακόμη υπέροχο κλιπ από το «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί»

στα 10

Η Τίλντα Σουίντον και ο Τομ Χιντλεστον θα ήταν μαγικοί ακόμη κι αν τους έβλεπες απλά να πλένουν τα πιάτα. Πόσο μάλλον, όταν χορεύουν μαζί...

Trapped by a thing called love. Ενα ακόμη υπέροχο κλιπ από το «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί»

Μάλλον θα έχετε ήδη καταλάβει πόσο πολύ αγαπάμε την καινούρια ταινία του Τζιμ Τζάρμους. Αυτή η αθάνατη ερωτική ιστορία ανάμεσα σε δυο αιωνόβια, αξιολάτρευτα, μελαγχολικά βαμπίρ, είναι ίσως η πιο ρομαντική ταινία της επόμενης χρονιάς -αφού βγαίνει στις αίθουσες στις 2 Ιανουαρίου, κάνοντας ποδαρικό με τον καλύτερο τρόπο.

Από την πρώτη φορά που την είδαμε στις Κάννες λατρέψαμε, την φθαρμένη τρυφερότητά της που μοιάζει με παλιό, αγαπημένο δίσκο στον οποίο κάθε τσάκιση στο εξώφυλλο, κάθε γρατζουνιά στις γραμμές του δεν είναι τίποτα άλλο, από ένα μικρό δείγμα αγάπης.

Στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αγαπήσαμε και τον ίδιο τον Τζάρμους. Του είχαμε μιλήσει ήδη στις Κάννες και ξέραμε ήδη ότι είναι ένας ευφυής, γοητευτικός, πολυμαθής, απόλυτα συναρπαστικός καλλιτέχνης. Στην Θεσσαλονίκη ανακαλύψαμε ότι είναι και υπέροχος άνθρωπος, που συμβαίνει να κάνει και υπέροχες ταινίες.

Και το «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί», είναι μια από τις καλύτερες του, μια υπέροχη ωδή στην αγάπη, την φθορά, την γνώση, την ομορφιά, τη μουσική. Και κάτι από την υπέροχη αίσθησή της, μπορείτε να πάρετε στο κλιπ που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Ακούστε: