Buzz

Δείτε αποκλειστικά το τρέιλερ του «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί» του Τζιμ Τζάρμους στο Flix

στα 10

Λίγες μόνο ώρες πριν την επίσημη έναρξη του 54ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το «Only Lovers Loft Alive» του Τζιμ Τζάρμους, δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους και απλά... ερωτευτείτε μέχρι το τέλος του κόσμου!

Δείτε αποκλειστικά το τρέιλερ του «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί» του Τζιμ Τζάρμους στο Flix

Ο Αδάμ και η Εύα είναι δύο ακόμα ερωτευμένα μεταξύ τους βαμπίρ. Συμπορεύονται εδώ και αιώνες, αλλά μπορούν να ζουν και χωριστά – εκείνος έχει καταφύγει στο μισοπεθαμένο βιομηχανικό Ντιτρόιτ όπου συνθέτει την μουσική του εμπνευσμένος από το vibe της τοπικής σκηνής, εκείνη στην μυστικιστική Ταγγέρη όπου συζητά για τέχνη με τον γέροντα βρικόλακα Κρίστοφερ Μάρλοου, τον ανώνυμο που έγραψε στην πραγματικότητα τα έργα του Σαίξπηρ.

Η Εύα καταφέρνει να εκσυγχρονίζεται με την κάθε εποχή, να προσαρμόζεται και να εκτιμά την τεχνολογία, να ζει την κάθε νύχτα γαλήνια, συμφιλιωμένη με τις αλλαγές. Ο Αδάμ είναι καλλιτέχνης, πιο ευαίσθητος, ιδιοσυγκρασιακός, τον πληγώνει η ανεξέλεγκτη βία των πραγματικών ζόμπι (δηλαδή των ανθρώπων). Οι ίδιοι, αν και βαμπίρ, δεν αιματοκυλούν τον κόσμο γύρω τους (άλλωστε αυτό θα ήταν «τόσο μπανάλ και 15ου αιώνα»). Ζουν μοναχικά, προμηθεύονται αίμα από νοσοκομεία και μεσάζοντες, σέβονται τη φύση κι όλα τα πλάσματα που την κατοικούν.

2

Για να μπείτε στο σύμπαν του «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί» του Τζιμ Τζάρμους, πρέπει να αφήσετε απ' έξω όλα όσα γνωρίζατε για μια τυπική (ερωτική) ιστορία με βαμπίρ. Γιατί στην καινούρια ταινία ενός αμετανόητου ανεξάρτητου rock 'n' roller το μόνο που έχει σημασία είναι η αγάπη. Και πως αυτή μπορεί να κρατήσει για πάντα.

Δείτε παρακάτω το υποτιτλισμένο στα ελληνικά τρέιλερ του «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί». Αν δεν κατορθώσετε να δείτε την ταινία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αναμονή μέχρι την εξοδό του στις αίθουσες από την feelgood, στις 2 Ιανουαρίου του 2014:


.

Διαβάστε ακόμα:

Ακούστε:

Δείτε:



Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 54ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς