Buzz

«Total Recall»: πες το και θα γίνει!

στα 10

Αν η μισή επιτυχία μιας ταινίας κρίνεται από τη διαφημιστική της καμπάνια, τότε το reboot της «Ολικής Επαναφοράς» δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί για τις επιδόσεις του στα ταμεία. Αρκεί να το ευχηθεί... και θα γίνει!

«Total Recall»: πες το και θα γίνει!

Διεκδικώντας ως outsider μια θέση στα blockbusters του φετινού καλοκαιριού, το «Total Recall» του Λεν Γουάισμαν με τον Κόλιν Φάρελ στο ρόλο που άφησε στην κινηματογραφική ιστορία ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, υπήρξε ήδη από τη σύλληψη του πιο έξυπνο από το να «πουληθεί» ως ένα ριμέικ της ομώνυμης ημί-cult ταινίας του Πολ Βερχόφεν.

Χωρίς, ωστόσο, να κρύβει τις καταβολές του (το διήγημα «We Can Remember It for You Wholesale» του Φίλιπ Κ. Ντικ) αποφάσισε να επενδύσει στο αμερικάνικο όνειρο, διαφημίζοντας την διαγραφή μνήμης που βρίσκεται στο κέντρο της ιστορίας του ως ένα καθόλα υπαρκτό «πες το και θα γίνει».

Με μια σειρά από ευρηματικές αφίσες, που έχουν κατακλύσει ολόκληρη την Αμερική δίνοντας άλλη διάσταση στο viral campaign, και μότο το «Tell us your fantasy. We'll make it real», η διαφημιστική του καμπάνια δείχνει να αποφέρει περισσότερα απ' ότι θα πετύχαινε από μόνο του, διαφημίζοντας τον εαυτό του ως μια ακόμη ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Αν προσθέσει κανείς και τα δύο viral sites της εταιρίας Rekall που μπορείτε να βρείτε στο welcometorekall.com και στο norekall.org, αλλά και ένα τρέιλερ που δείχνει τουλάχιστον εντυπωσιακό (δείτε το εδώ) τότε είναι απλά λίγα όσα θα εμποδίσουν το «Τotal Recall» να κερδίσει το κομμάτι της πίτας που του αναλογεί μέσα στον ανταγωνισμό του αμερικανικού καλοκαιριού.

Αρχές Αυγούστου στην Αμερική, 6 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα, δείτε παρακάτω όλες τις αφίσες που σας προτρέπουν να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και «ξεχάστε» όλα όσα ξέρατε για το ποιος, που και γιατί της ύπαρξης σας!

Διαβάστε περισσότερα για το «Τotal Recall»