Buzz

«Τι είναι αληθινό;»: τρέιλερ για το «Total Recall»!

στα 10

Εικοσιδύο χρόνια μετά την πρώτη «Ολική Επαναφορά» του Πολ Βερχόφεν, ο Κόλιν Φάρελ κλέβει δόξα από τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ για να αναδειχθεί ο action hero του φετινού καλοκαιριού. Θα τα καταφέρει;

«Τι είναι αληθινό;»: τρέιλερ για το «Total Recall»!

Η «Ολική Επαναφορά» υπήρξε μια από τις πιο ευτυχείς κινηματογραφικές στιγμές της πάλαι πότε σπουδαίας καριέρας του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ένα περίπου cult φιλμ επιστημονικής φαντασίας βασισμένο στο διήγημα του Φιλιπ Κ. Ντικ «We Can Remember It for You Wholesale», από τα καλύτερα δείγματα του ταλέντου του ξεχασμένου πλέον Πολ Βερχόφεν.

Μη ρωτήσετε τι νόημα μπορεί να έχει ένα ριμέικ εν έτει 2012 με τον Κόλιν Φάρελ στο ρόλο του Σβαρτζενέγκερ και την Κέιτ Μπέικινσεϊλ στο ρόλο της Σάρον Στόουν; Ο,τι νόημα έχει οποιοδήποτε ριμέικ γυρίζεται τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ, προσπαθώντας να επενδύσει εξ ημισείας πάνω στο μύθο του πρωτότυπου φιλμ και στο γεγονός πως στο σινεμά όπως και στη ζωή τα πράγματα ξεχνιούνται πιο εύκολα απ' όσο φαντάζεται κανείς.

Πιο πολιτικό, κατά τους δημιουργούς του (βλ. Λεν Γουάισμαν, σύζυγο της Κέιτ Μπέικινσεϊλ, στη σκηνοθεσία) και πιο ελεύθερη διασκευή του διηγήματος του Ντικ (αν και πιο κοντά στο δυστοπικό του σύμπαν), το «Total Recall» του 2012 μοιάζει γεμάτο ενέργεια, δράση και έναν απρόβλεπτο Κόλιν Φάρελ στο ρόλο ενός ανώνυμου καθημερινού εργάτη το έτος 2084 σε εργοστάσιο ο οποίος αρχίζει να υποψιάζεται πως είναι ένας κατάσκοπος με διαγραμμένη μνήμη.

Μέχρι εκεί. Για τα υπόλοιπα θα πρέπει να περιμένει κανείς την ταινία που βγαίνει στις αίθουσες το καλοκαίρι, φιλοδοξώντας να διεκδικήσει ένα κομμάτι της πίτας του καλοκαιρινού box - office.

Διαβάστε περισσότερα για το «Total Recall»