Buzz

«Total Recall»: νέα σκηνή και η Κέιτ ρίχνει ξύλο!

στα 10

Αρχές Αυγούστου για την Αμερική, 6 Σεπτεμβρίου για την Ελλάδα, η μεγάλη πρεμιέρα του «Total Recall» μετράει αντίστροφα και κάθε μέρα προσφέρει κι από μία ακόμα γεύση του τι μας περιμένει με το απόλυτο remake του καλοκαιριού!

«Total Recall»: νέα σκηνή και η Κέιτ ρίχνει ξύλο!

Η «Ολική Επαναφορά» υπήρξε μια από τις πιο ευτυχείς κινηματογραφικές στιγμές της πάλαι πότε σπουδαίας καριέρας του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ένα περίπου cult φιλμ επιστημονικής φαντασίας βασισμένο στο διήγημα του Φιλιπ Κ. Ντικ «We Can Remember It for You Wholesale», από τα καλύτερα δείγματα του ταλέντου του ξεχασμένου πλέον Πολ Βερχόφεν.

Το φετινό remake με τον Κόλιν Φάρελ στο ρόλο του Σβαρτζενέγκερ και την Κέιτ Μπέικινσεϊλ στο ρόλο της Σάρον Στόουν, καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να επαναπροσδιορίσει τον μύθο για τις σύγχρονες γενιές.

Πιο πολιτικό, κατά τους δημιουργούς του (βλ. Λεν Γουάισμαν, σύζυγο της Κέιτ Μπέικινσεϊλ, στη σκηνοθεσία) και πιο ελεύθερη διασκευή του διηγήματος του Ντικ (αν και πιο κοντά στο δυστοπικό του σύμπαν), το «Total Recall» του 2012 μοιάζει γεμάτο ενέργεια, δράση και έναν απρόβλεπτο Κόλιν Φάρελ στο ρόλο ενός ανώνυμου καθημερινού εργάτη το έτος 2084 σε εργοστάσιο ο οποίος αρχίζει να υποψιάζεται πως είναι ένας κατάσκοπος με διαγραμμένη μνήμη.

Δείτε τη σκηνή που μόλις κυκλοφόρησε, αν και τμήμα της είχαμε δει και στο δεύτερο trailer: ο Κόλιν Φάρελ τις τρώει από την Κέιτ Μπέκινσεϊλ.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και δείτε το trailer εδώ.

Tags: total recall