Buzz

Get in the danger zone με το νέο τρέιλερ του «Top Gun: Maverick»

στα 10

Ο Τομ Κρουζ και οι φίλοι του ετοιμάζονται να (ξανα)κατακτήσουν τους αιθέρες στις 26 Μαΐου.

Flix Team
Get in the danger zone με το νέο τρέιλερ του «Top Gun: Maverick»

Μοιάζει σα μια αιωνιότητα να έχει περάσει από τότε που ακούγαμε πως το «Top Gun: Maverick» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Και για να βεβαιωθούμε πως δεν το έχουμε ξεχάσει, χτες κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ και αφίσα από την ταινία. Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Τζόζεφ Κοζίνσκι σε σενάριο του Κρίστοφερ ΜακΚουόρι ενώ ανάμεσα στους ηθοποιούς που πλαισιώνουν τον Τομ Κρουζ βρίσκονται ο Μάιλς Τέλερ, ο οποίος ερμηνεύει τον γιο του Γκουζ, ο Εντ Χάρις, ο Τζον Χαμ, ο Γκλεν Πάουελ, κι η Τζένιφερ Κόνελι, ενώ ο Βαλ Κίλμερ επιστρέφει ως «Αϊσμαν».

Διαβάστε ακόμα: Νέες, ειδικές κάμερες έπρεπε να κατασκευαστούν για τις αερομαχίες του «Top Gun: Maverick»

top gun maverick

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας: με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε». Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ,«Χωρίς Μέτρο»), γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο. Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

Το «Top Gun: Maverick» θα κάνει τη μεγάλη του πρεμιέρα στο 75ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει και στις ελληνικές αίθουσες στις αίθουσες στις 26 Μαΐου.

top gun maverick