Buzz

Ο παράξενος κύριος «Toni Erdmann», αυτοπροσώπως, βολτάρει στην Αθήνα

στα 10

Λίγες μέρες πριν η υπέροχη ταινία της Μάρεν Αντε, «Toni Erdmann», βγει στις αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου, ένα μυστηριώδης, τριχωτός, θεόρατος κύριος πέρασε τη μέρα του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σκορπίζοντας μικρές τρομάρες και μεγάλο κέφι!

Flix Team
Ο παράξενος κύριος «Toni Erdmann», αυτοπροσώπως, βολτάρει στην Αθήνα

Το «Toni Erdmann», η νέα ταινία της Γερμανίδας Μάρεν Αντε που έρχεται με διθυραμβικές κριτικές από το Φεστιβάλ Καννών και, πιο πρόσφατα στην Ελλάδα, από τις Νύχτες Πρεμιέρας, ετοιμάζεται για τις αίθουσες αυτήν την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου.

Διαβάστε σχετικά: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του 69ου Φεστιβάλ Καννών γράφτηκε με τα βραβεία του

toni erdmann 607

Στο φιλμ, ο αιώνια πλακατζής Γουίνφριντ λατρεύει να ενοχλεί την κόρη του. Τρυπώνει στη ζωή της, στις συναντήσεις της, τις εξόδους της, προσπαθώντας να την πλησιάσει. Ενοχλημένη εκείνη του ζητά να σταματήσει. Τότε συστήνεται το alter ego του Γουίνφριντ- ο Τόνι Ερντμαν. Ακόμη κι αν ο Τόνι Ερντμαν δεν υπάρχει στην πραγματικότητα (της ταινίας), ο... πολυμορφικός χαρακτήρας που θα εμπνευστεί ο Γουίνφριντ για να μπορέσει να προσεγγίσει την κόρη του, είναι απόλυτα αξιολάτρευτος (όσο και... ντροπιαστικός και ενοχλητικός), ιδιαίτερα στη μεγάλη, τριχωτή μεταμόρφωσή του.

Δείτε ακόμη: «Η ευτυχία είναι μια πολύ σοβαρή λέξη». 4 κλιπ από το «Toni Erdmann» την καλύτερη ταινία των Καννών

toni erdmann 607

Ετσι, η έκπληξη των περαστικών ήταν μεγάλη και συνδυασμένη με αμήχανο γέλιο, μεγάλες αγκαλιές ή ξαφνικές φωνές, όταν ένα θεώρατο τριχωτό πλάσμα βόλταρε πριν λίγες μέρες στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, έτοιμο να προϋπαντήσει τους κατοίκους της πόλης και την ταινία του που έρχεται! Διασκεδάστε με το βίντεο παρακάτω.

Το «Toni Erdmann» βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, από τη Seven Films. Διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ