Buzz

O Τομ Χανκς είναι ξανά ο Ρόμπερτ Λάνγκντον στο «Inferno»

στα 10

Μετά το «Κώδικας Ντα Βίντσι» και «Αγγελοι και Δαίμονες», ένα ακόμη βιβλίο του Νταν Μπράουν, φτάνει στην οθόνη.

O Τομ Χανκς είναι ξανά ο Ρόμπερτ Λάνγκντον στο «Inferno»

Πέρασαν πάνω από δέκα χρόνια, απ όταν ολόκληρος ο πλανήτης είχε καταληφθεί από την μανία για τον «Κώδικα Ντα Βίντσι», το γεμάτο μυστικά κι αγωνία βιβλίο του Νταν Μπράουν κι όλοι περίμεναν με αγωνία την ταινία του Ρον Χάουαρντ.

Παρά την τεράστια επιτυχία στα ταμεία πάντως, αυτή η μαζική παράκρουση δεν άργησε να υποχωρήσει και γρήγορα όλοι αντιλήφθηκαν πως το βιβλίο που δεν ήταν τίποτα παραπάνω από pulp λογοτεχνία του περιπτέρου δεν θα μπορούσε να δώσει μια αληθινά καλή ταινία ούτως ή άλλως.

Και κάπως έτσι το «Αγγελοι και Δαίμονες» δεν προξένησε την ίδια ανυπομονησία και τώρα σχεδόν κανείς δεν θυμόταν ότι μια τρίτη ταινία με ήρωα τον Ρόμπερτ Λάνγκντον. Αλλά για κάποιο λόγο (στην Αμερική τον λένε «paycheck»), τόσο ο Τομ Χάνκς όσο και ο Ρον Χάουαρντ εξακολουθούν να αγαπούν το franchise και κάπως έτσι έχουμε μπροστά μας το «Inferno».

Στο οποίο ο Λάνγκντον ξυπνά με αμνησία σε ένα νοσοκομείο της Ρώμης για να ανακαλύψει με την βοήθεια μιας γιατρού πως πριν φτάσει εκεί προσπαθούσε να αποτρέψει έναν παράφρονα να εξαπολύσει μια επιδημία η οποίο συνδέεται με την «Κόλαση» του Δάντη.

Και κάπως έτσι, επειδή ο κόσμος πρέπει να σωθεί και κάποιος πρέπει να το κάνει, ο Ρόμπερτ Λάνγκτον, αρχίζει να τρέχει ξανά με αγωνία σε μουσεία, βιβλιοθήκες, και μνημεία της αιώνιας πόλης.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ακόμη εκτός από τον Χανκς οι Φελίσιτι Τζόουνς, η Σιντσε Μπαμπέτ Κνούντσεν, ο Ομάρ Σι, ο Ιρφαν Καν κι ο Μπεν Φόστερ και πιο κάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες.

inferno 607

inferno 607

inferno 607

inferno 607

Δείτε ακόμη:

Δεν το ζήτησε κανείς, αλλά ο Τομ Χανκς και ο Ρον Χάουαρντ ξεκινούν τα γυρίσματα του «Inferno» του Νταν Μπράουν