Buzz

O Τομ Κρουζ θα τα βάλει με την «Μούμια»;

στα 10

Η Universal φλερτάρει τον ηθοποιό για το νέο της horror franchise.

O Τομ Κρουζ θα τα βάλει με την «Μούμια»;

H ταινία, βασισμένη στο κλασσικό φιλμ του 1932 με τον Μπόρις Κάρλοφ στον ρόλο της μούμιας θα είναι η πρώτη απόπειρα τoυ στούντιο να χτίσει μια σειρά από ταινίες τρόμου που θα συνδέονται μεταξύ τους με τον τρόπο του σύμπαντος της Marvel.

O Αλεξ Κούρτζμαν θα σκηνοθετήσει το «The Mummy» που θα είναι το πρώτο στην σειρά ενώ άλλοι τίτλοι που θα ακολουθήσουν αν το πείραμα πετύχει, θα είναι ταινίες με χαρακτήρες λοπως ο Δράκουλας, ο Αόρατος Ανθρωπος, ο Φρανκενστάιν, κι ο Βαν Χέλσινγκ.

Ομολογούμε πως δεν ακούγεται σαν μια αληθινά συναρπαστική (ή έξυπνη) ιδέα, αλλά αν ο Τομ Κρουζ επιβεβαιωθεί όντως για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τα πράγματα θα αποκτήσουν τουλάχιστον εμπορικό ενδιαφέρον.

Ο σταρ πάντως έχει προς το παρόν έτοιμη την ταινία που γύρισαν με τον Νταγκ Λίμαν «Mena», μια ναρκο-ιστορία τοποθετημένη στα '80s και το «Jack Reacher: Never Go Back» κι ετοιμαζόταν να γυρίσει ένα ακόμη φιλμ με τον Λίμαν, όταν εκείνος αποφάσισε να σκηνοθετήσει το «Gambit», αφήνοντας ένα κενό στο πρόγραμμα του Κρουζ μέχρις ότου ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ένατης ταινίας της «Επικίνδυνης Αποστολής».

Και κάπως έτσι ο σταρ μπορεί να βρεθεί μπλεγμένος στις γάζες μιας παλιάς αιγυπτιακής κατάρας...

Δείτε ακόμη: