Buzz

Το «The Stand» του Στίβεν Κινγκ στα χέρια του Μπεν Αφλεκ;

στα 10

Ακουγόταν ότι το «The Stand» θα μετέφερε στο σινεμά το δημιουργικό δίδυμο των «χαριποτεράδων» Ντέιβιντ Γιέιτς και ο Στιβ Κλόουβς – αλλά μάλλον ακόμα και η Warner Bros. τους βρήκε πολύ ακριβούς!

Το «The Stand» του Στίβεν Κινγκ στα χέρια του Μπεν Αφλεκ;

Το Χόλιγουντ δε θα ήταν τίποτα αν δεν ήταν οι φήμες που κατά καιρούς διαρρέουν κι αναστατώνουν. Ετσι τελευταία κυκλοφορεί ότι το «The Stand», το σκοτεινό τελολογικό αριστούργημα του Στίβεν Κινγκ θα σκηνοθετήσει για τον κινηματογράφο ο Μπεν Αφλεκ.

Πριν λίγο καιρό την υπογραφή του έμοιαζε ότι θα βάλουν στο project οι Ντέιβιντ Γιέιτς και ο Στιβ Κλόουβς και η ιδέα έμοιαζε καλή για τη συνέχεια της δουλειάς των δημιουργών των τελευταίων, υπερ-επιτυχημένων ταινιών «Χάρι Πότερ». Ωστόσο η συνεργασία δεν προχώρησε, λέγεται λόγω οικονομικής ασυμβατότητας.

Κι έτσι φαίνεται ότι ο all-american ηθοποιός που τελευταία εξελίσσεται σε εξαιρετικά ενδιαφέροντα σκηνοθέτη πρόκειται να καταπιαστεί με ένα τεράστιο εγχείρημα, προκλητικό όσο και φιλόδοξο: να μεταφέρει στον κινηματογράφο το «The Stand», σε οπωσδήποτε περισσότερες της μίας ταινίες.

Προς το παρόν, βέβαια, ο Μπεν Αφλεκ βρίσκεται στα γυρίσματα του «Argo», ετοιμάζεται για το «Tell No One» και πρωταγωνίστησε και την ερχόμενη ταινία του Τέρενς Μάλικ, το «The Burial».

Διαβάστε περισσότερα για την πρόσφατη κινητικότητα των βιβλίων του Στίβεν Κινγκ στον κινηματογράφο: