Buzz

To «Space Invaders» γίνεται ταινία!

στα 10

Το vintage βιντεοπαιχνίδι των 80s γίνεται ταινία, σε μια βιομηχανία που δεν ξέρει πια τι άλλο να ξεθάψει για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των mutliplex.

To «Space Invaders» γίνεται ταινία!

Το πιο διάσημo arcade game όλων των εποχών (σύμφωνα με το ρεκόρ Γκίνες), βρίσκεται πια στα χέρια του Χόλιγουντ. Και συγκεκριμένα στα χέρια των παραγωγών Λορέντζο ντι Μποναβεντούρα και Τζίτζι Πρίτζκερ της Odd Lot Entertainment.

To μόνο που μένει για την ώρα είναι να βρεθεί ένας σεναριογράφος που θα μπορέσει να φανταστεί τι υπόθεση μπορεί να έχει μια πρώτη ύλη με ένα πυροβόλο που σκοτώνει εξωγήινους.

Για τον ντι Μποναβεντούρα, το «Space Invaders» είναι απλά η φυσική συνέχεια της εμμονής του με τους «ογκόλιθους» της ποπ κουλτούρας της δεκαετίας του '80, αφού το όνομα του βρίσκεται πίσω από την παραγωγή των «Τransformers» και του «G.I. Joe», ενώ τα μελλοντικά του σχέδια περιλαμβάνουν μια ταινία για ένα ακόμη arcade παιχνίδι, το «Asteroids» και ένα ριμέικ του «Pet Sematary» του 1989.

H Odd Lot Entertainment από την άλλη είναι υπεύθυνη για το «Drive», το βραβείο που χάρισε στον Νίκολας Βίντιγκ Ρεφν το βραβείο σκηνοθεσία στις Κάννες και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

Το αποτέλεσμα αναμένεται με ρετρό ανυπομονησία.