Industry

«Το Μερίδιο των Αγγέλων» του Κεν Λόουτς, για τα χείλη σας μόνο

στα 10

Το Flix και η Feelgood σας χαρίζουν ένα ουισκάκι, ένα χαμόγελο και λίγη ζεστασιά πριν τις γιορτές: δείτε πρώτοι την… μεθυστική κωμωδία του Κεν Λοουτς, «Το Μερίδιο των Αγγέλων».

Flix Team
«Το Μερίδιο των Αγγέλων» του Κεν Λόουτς, για τα χείλη σας μόνο

Ο Κεν Λόουτς δεν ξεχνά την αριστερή του κοσμοθεωρία, αλλά παραδίδεται στο χιούμορ σ’ αυτήν, την τελευταία ταινία του που κέρδισε το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών.

Με πρωταγωνιστή τον πρωτοεμφανιζόμενο Πολ Μπράνιγκαν, ο Λόουτς στήνει την ιστορία του γύρω από τον κόσμο των λεπτών αρωμάτων του ουίσκι. Ο ήρωας του, ο Ρόμπι, έχει καταδικαστεί για μερικές όχι ακριβώς νόμιμες πράξεις σε εκατοντάδες ώρες κοινωνικής εργασίας, όμως οι γκάνγκστερ που είναι υπεύθυνοι για την κατάστασή του, δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν να εξιλεωθεί.

Κι ενώ η κοπέλα του έχει μείνει έγκυος, κάτι που του δημιουργεί μια ακόμη σειρά από προβλήματα με τον πατέρα της, ο Ρόμπι ανακαλύπτει πως διαθέτει μια εξαιρετική μύτη για τα αρώματα του «uisge beatha», του «νερού της ζωής», ή αν προτιμάτε του ουίσκι και θα δοκιμάσει να κερδίσει μια δεύτερη ευκαιρία μέσα από το ταλέντο του που μόλις ανακάλυψε.

Σκοτσέζικη όσο η μυρωδιά ενός malt ουίσκι, βαθιά ανθρώπινη, τρυφερή κι αστεία, η νέα ταινία του Κεν Λόουτς έρχεται στις ελληνικές αίθουσες ανήμερα Χριστούγεννα, στις 25 Δεκεμβρίου, από τη Feelgood. Δείτε το «Μερίδιο των Αγγέλων» πρώτοι, κερδίζοντας μία από τις 15 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere που θα γίνει την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου, στον κινηματογράφο ΕΛΛΗ (Ακαδημίας 64, Μετρό Πανεπιστήμιο) στις 20.15 (προσέλευση 19.45), στέλνοντας email με το ονοματεπώνυμό σας στη διεύθυνση win@flix.gr, αναφέροντας οπωσδήποτε στο θέμα «Το Μερίδιο των Αγγέλων». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με email. Στην υγειά σας!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για «Το Μερίδιο των Αγγέλων» του Κεν Λόουτς