Industry

[Update] To «Hunger Games» γράφει ιστορία!

στα 10

Ξεπερνώντας ακόμη και τις πιο αισόδοξες προβλέψεις, το «Ηunger Games» συγκέντρωσε 155 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίημερο των προβολών του στην Αμερική, αποδεικνύοντας πως οι πιθανότητες ήταν όλες με το μέρος του!

[Update] To «Hunger Games» γράφει ιστορία!

Ηδη από τις πρώτες μεταμεσονύκτιες προβολές του την Πέμπτη το βράδυ, το «Hunger Games» έδειξε πως η «μανία» με τη κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου βιβλίου της τριλογίας της Σούζαν Κόλινς εξαργυρώθηκε και στα ταμεία...

Μέχρι την τελική αποτίμηση του τριημέρου, που έδειξε τα 155 εκατομμύρια δολάρια, το «Hunger Games» είχε σπάσει ήδη δύο ρεκόρ: αυτό των υψηλότερων εισπράξεων για μεταμεσονύκτιες προβολές ταινίας που δεν είναι σίκουελ (με 19.7 εκατομμύρια δολάρια) και αυτό των υψηλότερων εισπράξεων ταινίας για μια ημέρα (με 68.2 εκατομμύρια δολάρια) που δεν είναι σίκουελ.

Τα 155 εκατομμύρια δολάρια που συγκέντρωσε το πρώτο τρίημερο των προβολών του, φέρνουν το «Hunger Games» τρίτο στην ιστορία των καλύτερων ανοιγμάτων πίσω από το «O Xάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος Β'» (169 εκατομμύρια δολάρια) και το «Σκοτεινό Ιππότη» (158.5 εκατομμύρια δολάρια). Ενώ για ταινία που δεν είναι σίκουελ είναι το καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών.

Τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε και πως πήγε η ταινία στις ελληνικές αίθουσες αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, σε ένα κοινό λιγότερο εκπαιδευμένο στο hype που η ταινία έχει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Διαβάστε περισσότερα για το «Hunger Games», μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα «μανία» του Χόλιγουντ και κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία.