Buzz

«Hunger Games»: Κερδίστε το βιβλίο και την καρφίτσα της ταινίας

στα 10

Το βιβλίο της Σούζαν Κόλινς πάνω στο οποίο βασίστηκε η ταινία του Γκάρι Ρος, μπορεί να γίνει δικό σας. Το ίδιο και η συλλεκτική καρφίτσα της Κάτνις Εβερντιν. Διαβάστε πως!

Flix Team
«Hunger Games»: Κερδίστε το βιβλίο και την καρφίτσα της ταινίας
Αυτή η καρφίτσα στο πέτο της Κάτνις, μπορεί να γίνει δική σας!

Οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε: Αν δεν έχετε διαβάσει, το πρώτο από τα τρία βιβλία της σειράς του «Hunger Games» κρατήστε ελεύθερο χρόνο.

Από την στιγμή που θα ανοίξετε την πρώτη σελίδα, δεν θα θέλετε να το αφήσετε μέχρις ότου φτάσετε στην τελευταία.

Η συναρπαστική του υπόθεση, η αριστοτεχνική δομή του που δεν σε επιτρέπει να τελειώσεις ένα κεφάλαιο δίχως να αρχίσεις αμέσως το επόμενο, εξηγούν την επιτυχία του.

Ο συνδυασμός μιας περιπετειώδους ιστορίας με μια υποψιασμένη ματιά στην κοινωνική πραγματικότητα, από την άλλη, το ανυψώνουν σε κάτι περισσότερο από απλή εφηβική λογοτεχνία της παραλίας, ή του αεροδρομίου.

Το βιβλίο της Σούζαν Κόλινς κυκλοφορεί στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Πλατύπους και το Flix δίνει την ευκαιρία σε πέντε από εσάς να αποκτήσετε ένα αντίτυπό του.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με τις λέξεις «Hunger Games Book» στο θέμα και τα στοιχεία σας στο κείμενο.

Δέκα ακόμη τυχεροί, μπορεί να κερδίσουν την καρφίτσα με την κοτσυφόκισσα που συντροφεύει στην ταινία την Κάτνις Εβερντιν στην διάρκεια των αγώνων πείνας.

Για την συλλεκτική καρφίτσα, στείλτε ένα e-mail στο win@flix.gr με τις λέξεις «Hunger Games Pin» στο θέμα και τα στοιχεία σας στο κείμενο.

Οι τυχεροί και των δύο διαγωνισμών θα ειδοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, στο inbox τους.

Μέχρι τότε διαβάστε στο Flix όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα  «Hunger Games», δείτε την ταινία στις αίθουσες από αύριο και αν λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Είθε οι πιθανότητες να είναι πάντα με το μέρος σας!