Industry

Το «Χόμπιτ» σάς κάνει συλλεκτικά δώρα. Precious!

στα 10

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας, το «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή», έρχεται στις ελληνικές αίθουσες φέρνοντας στους φίλους του συλλεκτικά δώρα από τη Μέση Γη…

Flix Team
Το «Χόμπιτ» σάς κάνει συλλεκτικά δώρα. Precious!

Το «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του «Χόμπιτ», όπως γράφτηκε από τον Τζ. Ρ.Ρ.Τόλκιν και μεταφέρθηκε στο σινεμά από τον Πίτερ Τζάκσον, συνεχίζει τη διαδρομή του, από αύριο, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στις ελληνικές αίθουσες. Στη νέα τους περιπέτεια, μετά την επιτυχή διέλευση από τα Ομιχλώδη Ορη, ο Θόριν και οι συνοδοιπόροι του, μαζί με τον Μπίλμπο και τον Γκάνταλφ, πρέπει να ζητήσουν βοήθεια από έναν άγνωστο με μυστηριώδεις δυνάμεις, πριν ρισκάρουν την είσοδό τους στο επικίνδυνο Δάσος Μέρκγουντ - χωρίς τον οδηγό τους. Αν φτάσουν στον ανθρώπινο οικισμό της πόλης στην Λίμνη θα έχει έρθει η ώρα για τον Μπίλμπο Μπάγκινς, το Χόμπιτ, να εκπληρώσει τη συμφωνία του με τους νάνους. Η ομάδα πρέπει να ολοκληρώσει το ταξίδι στο Μοναχικό Βουνό και ο Μπίλμπο πρέπει να αναζητήσει την μυστική πόρτα που θα τους δώσει πρόσβαση στο θησαυρό του Δράκου Σμάουγκ. Μόνο που ο Γκάνταλφ δεν είναι εκεί, αλλά αναμετριέται κάπου μακριά με το απόλυτο Κακό.

Ο Πίτερ Τζάκσον και η σπουδαία δημιουργική του ομάδα που την τελευταία δεκαετία, ήδη από τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», έχει αναλάβει να μας ταξιδεύει στα σκοτεινά μονοπάτια του παραμυθιού, έστησε στα μεγαλειώδη τοπία της Νέας Ζηλανδίας τη νέα περιπέτεια του Μπίλμπο και των Νάνων που αναζητούν το χαμένο τους βασίλειο. Γεμάτη δράση, χιούμορ και φαντασία, η ταινία υπόσχεται σασπένς και συναρπαστικό σινεμά, για μικρούς και μεγάλους θεατές.

Ωστόσο, για τους λάτρεις του Χόμπιτ, η Village και το Flix επιφυλάσσουν μια έκπληξη, σημαντική σχεδόν όσο το πετράδι του Αρκενστοουν! Δέκα τυχεροί αναγνώστες του Flix, θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό beanie ή hoodie, με το λογότυπο του τίτλου της ταινίας, ή το έμβλημα του Θόριν του Δρύασπι - δείτε τα παρακάτω. Για να διεκδικήσετε τα δώρα, στείλτε email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, αναφέροντας οπωσδήποτε στο θέμα «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με email.

beaniehoodie

Η ταινία «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή» βγαίνει στους κινηματογράφους την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου από τη Village.

Περισσότερο «Χόμπιτ»:

poster