Industry

Το Flix τα κάνει «Ολα για την Αγάπη» και σας καλεί σ’ ένα date movie

στα 10

Ρομαντική κομεντί; check. Θερινό σινεμά; check. Κέρασμα το ποπ κορν; check. Και μια μπύρα για το γούστο; check. Εσείς δεν έχετε παρά… να έρθετε!

Flix Team
Το Flix τα κάνει «Ολα για την Αγάπη» και σας καλεί σ’ ένα date movie

Τρία χρόνια μετά το διαζύγιό τους, ο βετεράνος συγγραφέας Μπιλ Μπόργκενς (Γκρεγκ Κινίαρ), εξακολουθεί να έχει εμμονή και να κατασκοπεύει την πρώην σύζυγό του, Ερικα (Τζένιφερ Κόνελι), η οποία τον παράτησε για έναν άλλο άντρα. Παρότι η γειτόνισσα και περιστασιακή ερωμένη του, Τρίσια (Κρίστεν Μπελ), προσπαθεί να τον ξαναβάλει στον κόσμο των ραντεβού, εκείνος παραμένει τυφλός στα θέλγητρα άλλων γυναικών. Την ίδια στιγμή, η ανεξάρτητη φοιτήτρια κόρη του, Σαμάνθα (Λίλι Κόλινς), ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του πρώτου της μυθιστορήματος, βάζοντας φρένο ακόμη και στη σκέψη της πρώτης αγάπης με τον αθεράπευτα ρομαντικό Λου. Οσο για τον έφηβο γιο του, Ράστι, προσπαθεί να βρει τη φωνή του, τόσο ως συγγραφέας φαντασίας, όσο και ως ο απροσδόκητος φίλος του κοριτσιού των ονείρων του.

Ακαταμάχητο καστ, τρεις ερωτικές ιστορίες, με ήρωες τα μέλη μιας οικογένειας που προσπαθεί να κρατήσει την ευτυχία από το χέρι, στη διάρκεια ενός καλοκαιριού. Το «Ολα για την Αγάπη» («Stuck in Love») του Τζος Μπουν μοιάζει με την ιδανική ρομαντική κομεντί για μια βραδιά σε θερινό. Γι’ αυτό, ακριβώς πριν μπει ο Αύγουστος, είπαμε να σας χαρίσουμε την εμπειρία.

Η Village και το Flix σας προσφέρουν 10 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε το «Ολα για την Αγάπη», σε avant premiere, την Τρίτη 30 Ιουλίου, στις 21.00, στην Αίγλη Ζαππείου. Και για να βοηθήσουμε την ατμόσφαιρα, σας κερνάμε από ένα μεσαίο ποπ κορν κι από μία μπύρα Fix ή Heineken. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε το φίλο ή τη φίλη σας και να μάς στείλετε email με το ονοματεπώνυμό σας στο win@flix.gr, γράφοντας στο θέμα οπωσδήποτε «Ολα για την Αγάπη». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και το βράδυ της Κυριακής και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με email τη Δευτέρα, 29 Ιουλίου.

Το «Ολα για την Αγάπη» βγαίνει στις αίθουσες από τη Village την Πέμπτη, 1 Αυγούστου. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.