Buzz

To φινάλε του Τζέιμς Μποντ θα γυριστεί στη Σκωτία;

στα 10

Κάθε μέρα, μία νέα είδηση για τον 23ο Τζέιμς Μποντ! Σήμερον: το φινάλε της νέας περιπέτειας του πράκτορα 007 θα γυριστεί στο Αργκάιλ της Σκωτίας!

To φινάλε του Τζέιμς Μποντ θα γυριστεί στη Σκωτία;
Το Κάστρο Ντάντρουν του Αργκάιλ

Και πιο συγκεκριμένα στο Κάστρο Ντάντρουν του Αργκιλ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως οικία των προγόνων του Μποντ (αν και οι εσωτερικές σκηνές θα γυριστούν σε στούντιο).

Η πηγή της είδησης είναι το ζευγάρι των Ρόμπιν και Πατρίτσια Μάλκομ, οι οποίοι διαμένουν στο κάστρο και ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους για την άφιξη του κινηματογραφικού συνεργείου.

«Εχουν κλείσει το κάστρο για γυρίσματα στα τέλη Φεβρουαρίου και πρόκειται να μείνουν για αρκετές μέρες. Θα κινηματογραφήσουν σκηνές στο εξωτερικό του κάστρου, οι οποίες, από ό,τι μας είπαν, θα κλείνουν την ταινία. Νομίζουμε ότι θα χρησιμοποιηθεί ως το σπίτι των προγόνων του Μποντ. Θέλουν μία βαριά χειμωνιάτικη όψη του κάστρου και για αυτό θα φέρουν το δικό τους χιόνι...»

Οσοι περιμένουν όμως ένα ρομαντικό Σκοτσέζικο φινάλε ο κυρίος Μάλκομ έχει άλλα νέα: «Νομίζω ότι θα είναι μία τελική αναμέτρηση με τους κακούς της ταινίας. Θα επιτεθούν στο κάστρο από ξηρά και θάλασσα. Το συνεργείο μας είπε ότι θα κατασκευάσουν ένα σκηνικό και θα το ανατινάξουν. Μας προειδοποίησαν για πολλές εκρήξεις και ανατινάξεις τις μέρες του γυρίσματος...»

Σε ερώτηση Βρετανού δημοσιογράφου αν περιμένει με ανυπομονησία μία σκηνή που ο Ντάνιελ Κρεγκ θα αναδύεται ημίγυμνος από το νερό, η κυρία Μάλκομ ήταν ξεκάθαρη: «Περιμένω με ανυπομονησία να γυριστεί η νέα ταινία του Μποντ και στο σπίτι μου. Αλλά τίποτα παραπάνω. Εγώ ήμουν φαν του Σον Κόνερι.»

Long live Scotland!

Διαβάστε περισσότερα για το καστ, τον τίτλο, το μουσικό θέμα και τα γυρίσματα του 23ου Τζέιμς Μποντ.